Feest Dj Arjen

Indicatie €150 - €250

Stuur een persoonlijk bericht naar Feest Dj Arjen

Check beschikbaarheid
Feest Dj Arjen, Rock, Smartlap, House dj

FeestDJ Arjen

FeestDJ Arjen, is een opkomende artiest. In de zomer van 2015 maakte hij zijn debuut bij feestcafé Moeder Overste (Nu café bij Moeders) in Roosendaal, Nu 2 jaar later is hij overal te vinden of het nu in een klein café Fellow & Friends in Veghel is of de al bekende Skihut te Rotterdam niets is te min. Andere plekken waar je hem geregeld kan vinden is Ameezing (Breda, Genomineerd voor leukste partylocatie), 't Stuupke in Veldhoven, Feestfabriek te Breda, Gasterij de Beurs in Oirschot en nog vele anderen. Elke donderdag, vrijdag, zaterdag en nu ook op de zondag is FeestDJ Arjen ergens in/buiten het land om er een feest van te maken.

Van de meest foute meezingers tot echte stampende knallers niks is hem te gek en het liefst alles in vlot tempo en door elkaar om zo van jouw evenement, kroeg of andere happening tot één groot feest te maken. Met zijn vrolijke stem weet hij het publiek altijd net dat setje extra te geven waardoor de mensen met een goed gevoel naar huis gaan na een geslaagde avond.

Reviews

Boek Feest Dj Arjen en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Feest Dj Arjen, Rock, Smartlap, House dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Arjen

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Feest Dj Arjen

Feest Dj Arjen is een DJ uit Breda. Feest Dj Arjen draait muziek in de stijlen Rock, House & Smartlap. Feest Dj Arjen heeft sinds de inschrijving op 15/02/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Feest Dj Arjen klinkt als: DJ Maurice, Feest DJ RUUD. Het repertoire van Feest Dj Arjen bestaat uit covers en eigen werk.

Feest Dj Arjen hanteert een richtprijs van €150 - €250 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.