FACEtoFACE

  • Band   /   Helvoirt
  • #Coverband #Rock #Pop
  • Klinkt als U2 ,Led Zeppelin,Anouk, Lenny Kravitz

Indicatie €600 - €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar FACEtoFACE

Check beschikbaarheid
FACEtoFACE, Coverband, Rock, Pop band

FACEtoFACE, de naam zegt het al, 4 muzikanten die houden van het echte werk. Puur zoals muziek bedoeld is, zonder gedoe en zonder poeha. Gas erop!
Met een dijk van een zangeres speelt FACEtoFACE Rock/Pop covers die iedereen kent, van vroeger en van nu, meestal zo origineel mogelijk en soms in een ander jasje, als ze er maar lol in hebben .
Met een breed repertoire van Audioslave, Anouk, Sass Jordan, U2, The Police , Led Zeppelin, AC/DC, Beth Hart , Prince , Red Hot Chili Peppers, Greta van Fleet, Lenny Kravitz en nog veel meer spelen ze indien gewenst een avondvullend programma.
Vet, stevig, gevoelig en opzwepend, dat is FACEtoFACE. De avond is geslaagd als het publiek meezingt , meedanst en geraakt is!

Muziek

U2

Killing in the name

Highway to hell

Reviews

Boek FACEtoFACE en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

FACEtoFACE, Coverband, Rock, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Angelique

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over FACEtoFACE

FACEtoFACE is een band uit Helvoirt. FACEtoFACE speelt muziek in de genres Coverband, Rock & Pop. FACEtoFACE heeft sinds de inschrijving op 21/08/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van FACEtoFACE klinkt als: U2 ,Led Zeppelin,Anouk, Lenny Kravitz. Het repertoire van FACEtoFACE bestaat uit alleen covers.

FACEtoFACE hanteert een richtprijs van €600 - €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.