Eve McKing

  • Band   /   Utrecht
  • #Country #Pop #Rock
  • Klinkt als Carrie Underwood, Miranda Lambert, Nashville, Ilse DeLange, The Band Perry, Pink, Rascal Flatts

Indicatie €400 - €1500

Stuur een persoonlijk bericht naar Eve McKing

Check beschikbaarheid
Eve McKing, Country, Pop, Rock band

There’s a New country chick in town! Met haar heldere, krachtige stem en energieke performance weet ze ieder publiek voor zich te winnen. Eve McKing maakt een combi van meezingbare pop, glamorous country en fierce rock met een muur van gitaren. Haar recht toe recht aan lyrics komen direct bij je binnen: “three chords and the truth is all you need”.

Eve haalt haar inspiratie uit de muziek van de Amerikaanse pop/country zangeressen als Carrie Underwood en Miranda Lambert. Zowel de opbouw van liedjes als de typische rechtdoorzee lyrics over liefde en persoonlijke hindernissen passen goed bij haar.

Samen met gitarist Gert-Jan Stehouwer (Life’s Electric) en producer Robin van Loenen (Destine) neemt ze twee singles op waarvan “Roll with the Punches” begin 2017 uitkomt en direct gedraaid wordt op Radio2. Ook speelt Eve live bij Giel Beelen op 3FM. Haar tweede single Strange Fascination geeft je nog meer country vibes en ook dit nummer wordt goed ontvangen.

Eve McKings missie is om als een van de weinige vrouwelijke artiesten grote festivaltenten helemaal plat te spelen. Hou jij van gitaren, ongegeneerd hard meezingen en al je shit even vergeten? Dan houdt Eve McKing van jou.

Muziek

Roll With The Punches

Strange Fascination

Ordinary Girl

Reviews

Boek Eve McKing en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Eve McKing, Country, Pop, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Eve

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Eve McKing

Eve McKing is een band uit Utrecht. Eve McKing speelt muziek in de genres Country, Pop & Rock. Eve McKing heeft sinds de inschrijving op 30/08/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Eve McKing klinkt als: Carrie Underwood, Miranda Lambert, Nashville, Ilse DeLange, The Band Perry, Pink, Rascal Flatts. Het repertoire van Eve McKing bestaat uit covers en eigen werk.

Eve McKing hanteert een richtprijs van €400 - €1500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.