Ella Red

  (16)
  • DJ   /   Utrecht
  • #Funk #Disco #Pop
  • Klinkt als Soul, Funk, Disco, Pop, Catchy Rock ( n'Roll), Pure Dynamite uit de Jaren 50 t/m 00 & Summer Beats.
  • 20 geverifieerde boekingen

Indicatie €150 - €650

Stuur een persoonlijk bericht naar Ella Red

Check beschikbaarheid
Ella Red, Funk, Disco, Pop dj

Ik draai enkel vanaf vinyl!
Door jarenlang verzamelen heb ik een grote platencollectie opgebouwd, hiermee kan ik een mooi feestje verzorgen. Qua type feest en evenement ben ik zeer allround; van een ontspannen tuinfeest tot een volle dansvloer.

: : SPICEY Tunes__MUSIC blended to mix gracefully with social gatherings.

De passie voor muziek en liefde voor platen is aangewakkerd door mijn vader die lange tijd een platenzaak heeft gehad. Ondanks mijn grote voorliefde voor funk, soul & disco, zie ik mezelf als een eclectische DJ. Ik draai vele muziekstijlen met in de basis: dat het een mix & match is met met elkaar.

Funky Motown Disco Dynamite!
Catchy Rock (n' Roll)
Pop - Summer - Jaren 50 tm 00

: : YOU! ME! DANCING!

Muziek

: : Ella Red - SPICEY Tunes...

Prince - Controversy

KING - LOVE & PRIDE ( BODY ...

Reviews

Door op 08/07/2018

Ella informeerde vooraf wat voor muziek wij leuk vinden en wilde graag aan onze wensen voldoen. Wij wilden graag een dansfeestje en dat is uitstekend gelukt. Ondanks dat iedereen graag buiten was vanwege het mooie weer was er toch voldoende activiteit op de dansvloer. Ella is wat ons betreft zeker een aanrader als je van een lekker funky feestje houdt.

Door op 11/06/2018

Lieve Ellen, Wát een fijn feestje heb jij voor ons geregeld. Met jouw steeds exacte timing heb jij de sfeer fantastisch aangevoeld. Ik heb alleen maar complimentjes aan jouw adres gehoord. Dikke dankjewel! X

Door op 07/06/2018

Ellen heeft onlangs op onze bruiloft gedraaid en het was fantastisch! Ze weet heel goed de mood van het moment in te schatten en heeft iedereen al vroeg op de avond aan het dansen gekregen. We hebben heel veel complimenten ontvangen over de muziek keuze en zijn haar enorm dankbaar voor haar bijdrage aan deze bijzondere dag.
Bij een volgend feestje weten we Ella Red zeker weer te vinden, feest verzekerd!

Contact

Ella Red, Funk, Disco, Pop dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ellen

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Ella Red

Ella Red is een DJ uit Utrecht. Ella Red draait muziek in de stijlen Funk, Disco & Pop. Ella Red heeft sinds de inschrijving op 03/06/2016 in totaal 20 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Ella Red klinkt als: Soul, Funk, Disco, Pop, Catchy Rock ( n'Roll), Pure Dynamite uit de Jaren 50 t/m 00 & Summer Beats.. Het repertoire van Ella Red bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Ella Red krijgt 4.7 uit 5 sterren op basis van 16 reviews.

Ella Red hanteert een richtprijs van €150 - €650 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.