Simone Milet de St. Aubin

Indicatie €850 - €2000

Stuur een persoonlijk bericht naar Simone Milet de St. Aubin

Check beschikbaarheid
Simone Milet de St. Aubin, Reggae, Reggaeton, Salsa band

Wil je muziek luisteren of wil je muziek voelen?! Eindelijk is het zover, want E-mann, met aardig wat hits op zak, shined weer op diverse podia. Zijn nummers brengen je mee op allerlei niveaus dankzij de vele dingen die hij heeft geleerd en meegemaakt. Zijn muziek brengt vooral veel liefde en plezier! Energie, actie, empowement, spiritualiteit en motivatie zijn de boodschappen die E-mann meegeeft in zijn muziek. Zijn nummers bestaan uit een reggae mix met balads vol persoonlijke ervaringen en creativiteit. Zelf zegt E-mann "Mijn muziek kan je ontroeren, vrolijk stemmen, opzwepen, verdrietig maken, of kippenvel geven. Ik voel mij gezegend met mijn stem en ben nog nooit zo geïnspireerd geweest als nu". E-mann slaagt erin om zelfs op de grootste podia ter wereld een sfeer van verbondenheid te creëren.

Reviews

Boek Simone Milet de St. Aubin en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Simone Milet de St. Aubin, Reggae, Reggaeton, Salsa band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Simone

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Simone Milet de St. Aubin

Simone Milet de St. Aubin is een band uit Hoorn. Simone Milet de St. Aubin speelt muziek in de genres Reggae, Reggaeton & Salsa. Simone Milet de St. Aubin heeft sinds de inschrijving op 11/04/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Simone Milet de St. Aubin klinkt als: Bob Marley. Het repertoire van Simone Milet de St. Aubin bestaat uit covers en eigen werk.

Simone Milet de St. Aubin hanteert een richtprijs van €850 - €2000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.