Dynamic Solution

  • Band   /   Rotterdam
  • #Metal
  • Klinkt als Groovy metaal machine!

Indicatie €150 - €250

Stuur een persoonlijk bericht naar Dynamic Solution

Check beschikbaarheid
Dynamic Solution, Metal band

Dynamic Solution is een solide metal band uit Rotterdam. De sound is een mix van Groove- en Thrashmetal, die de band met een energieke show naar het publiek brengt. Uniek zijn de vele invloeden die ze combineren in hun sound. Enkele van deze invloeden zijn Soulfly, Sepultura, Chimaira, Pantera, Lamb of God en Fear Factory.

De huidige bezetting van de band bestaat uit Mylan (Vocals), Cas (Rhythm guitar en backing vocals), Matthijs (Lead guitar), Robert (Bass en backing vocals) en Vijay (Drums).

In december 2013 heeft de band haar eerste EP Katyusha gereleased in podium V11, die opgenomen is in studio Plug Unit onder leiding van producer Stijn Donders.

Muziek

A Dime A Dozen

Katyusha

Enlighten Me

Reviews

Boek Dynamic Solution en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Dynamic Solution, Metal band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - cas

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Dynamic Solution

Dynamic Solution is een band uit Rotterdam. Dynamic Solution speelt muziek in de genres Metal. Dynamic Solution heeft sinds de inschrijving op 12/03/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Dynamic Solution klinkt als: Groovy metaal machine!. Het repertoire van Dynamic Solution bestaat uit alleen eigen werk.

Dynamic Solution hanteert een richtprijs van €150 - €250 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.