Duo Rendez-Vous

  • Soloartiest   /   Amersfoort
  • #Chanson #Coverband #Entertainment
  • Klinkt als Brel, Piaf, ZAZ, Patrick Bruel, Poppys, Aznavour,
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €350 - €750

Stuur een persoonlijk bericht naar Duo Rendez-Vous

Check beschikbaarheid
Duo Rendez-Vous, Chanson, Coverband, Entertainment soloartist

Prachtige Franse chansons vertolkt door Frederik Pril onder bezielende pianobegeleiding van Peter Mohr. Duo "Rendez-vous" geeft een eigen kleur aan de tijdloze Franse chansons die het publiek niet onberoerd laten. Duo "Rendez-vous" heeft als thuisbasis Amersfoort waar tijdens festivals, (bedrijf) feesten, privé bijeenkomsten en met regelmaat op de laatste zondag van de maand in cafe Onder de Linde in Amersfoort te beluisteren. Jaarlijkse deelname aan “Gluren bij de buren” en “Festival de la musique”. Ook heeft Duo "Rendez-vous" aan de productie van de ABRAHADABRA-film geparticipeerd in 2017, een film van de Franse cineast Yannick Ruault.

Contact

Duo Rendez-Vous, Chanson, Coverband, Entertainment soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Frederik

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Duo Rendez-Vous

Duo Rendez-Vous is een solo-artiest uit Amersfoort. Duo Rendez-Vous maakt vooral muziek in de genres Chanson, Coverband & Entertainment. Duo Rendez-Vous heeft sinds de inschrijving op 10/06/2017 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Duo Rendez-Vous klinkt als: Brel, Piaf, ZAZ, Patrick Bruel, Poppys, Aznavour, . Het repertoire van Duo Rendez-Vous bestaat uit alleen covers.

Duo Rendez-Vous hanteert een richtprijs van €350 - €750 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.