Duende Gypsy Jazz

  • Band   /   Ede
  • #Gipsy #Jazz #Latin
  • Klinkt als Django Reinhardt, The Rosenberg Trio

Indicatie €570 - €790

Stuur een persoonlijk bericht naar Duende Gypsy Jazz

Check beschikbaarheid
Duende Gypsy Jazz, Gipsy, Jazz, Latin band

Akoestisch gypsy jazz trio Duende speelt sfeervolle achtergrondmuziek voor iedere gelegenheid. Deze band is door de kleine bezetting bestaande uit twee gitaristen en een contrabassist zeer compact en kan daardoor zowel onversterkt voor kleine gezelschappen als versterkt voor groter publiek worden ingezet. Het repertoire is een bloemlezing van gypsy jazz favorieten uit het oeuvre van Django Reinhardt & the Hot Club de France aangevuld met swing en latin jazz standards uit the American songbook. De vrolijke swing ritmes met de onmiskenbare ‘la pompe’ slagtechniek voeren de boventoon en worden afgewisseld met bevlogen bossa’s, rhumba’s, bolero’s en een enkele wals. Een zeer geschikte muzikale omlijsting voor bruiloft, huwelijk, receptie, borrel, diner, bedrijfsfeest, jubileum, verjaardag of ander evenement! De naam Duende laat zich het beste omschrijven als geestdrift, de bevlogenheid van de muzikant die ziel geeft aan de muziek.

Muziek

Dream of you

Paquito

Indifference

Reviews

Boek Duende Gypsy Jazz en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Duende Gypsy Jazz, Gipsy, Jazz, Latin band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Carlo

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Duende Gypsy Jazz

Duende Gypsy Jazz is een band uit Ede. Duende Gypsy Jazz speelt muziek in de genres Gipsy, Jazz & Latin. Duende Gypsy Jazz heeft sinds de inschrijving op 11/06/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Duende Gypsy Jazz klinkt als: Django Reinhardt, The Rosenberg Trio. Het repertoire van Duende Gypsy Jazz bestaat uit alleen covers.

Duende Gypsy Jazz hanteert een richtprijs van €570 - €790 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.