Dada's Troost plays Primus!

  • Band   /   Helmond en Breda
  • #Tributeband
  • Klinkt als Primus

Indicatie €250 - €400

Stuur een persoonlijk bericht naar Dada's Troost plays Primus!

Check beschikbaarheid
Dada's Troost plays Primus!, Tributeband band

30 jaar geleden bracht het legendarische Primus hun debuut album Frizzle Fry uit. Al snel werd de band een begrip in de muziekwereld, metal en funk gecombineerd, met een cartooneske Les Claypool op zang. De basgitaar geörienteerde crossover van Les en zijn maten is zwaar beïnvloed door bands als Rush, en op zijn beurt heeft de band weer een nieuwe generatie overgehaald naar dit unieke genre. Zo ook het trio Dada's Troost, welke al vaak "De Brabantse Primus" genoemd werd in onder andere Aardschok en het Belgische Rock Tribune, een compliment. Dat de bands dezelfde bloedgroep hebben was al lang duidelijk, de kwaliteit van de show is gegarandeerd Primus op zijn best!

De "Dada's Troost Plays Primus" tournee bestaat uit avondvullende shows met eigen werk en Primus nummers (ook zijn losse Primus boekingen mogelijk voor tribute avonden)

Muziek

Mr Knowitall

Foto's

Reviews

Boek Dada's Troost plays Primus! en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Dada's Troost plays Primus!, Tributeband band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Pieter

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Dada's Troost plays Primus!

Dada's Troost plays Primus! is een band uit Helmond en Breda. Dada's Troost plays Primus! speelt muziek in de genres Tributeband. Dada's Troost plays Primus! heeft sinds de inschrijving op 10/02/2020 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Dada's Troost plays Primus! klinkt als: Primus. Het repertoire van Dada's Troost plays Primus! bestaat uit alleen covers.

Dada's Troost plays Primus! hanteert een richtprijs van €250 - €400 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.