Dr. Groove

  (4)
  • Band   /   Zaanstad
  • #Disco #Soul #Funk
  • Klinkt als chic earth wind & fire ewf sister sledge daft punk kool and the gang dan hartman stevie wonder the jacksons sister sledge doobie brothers james brown donna summer kc and the sunshine band incognito ew&f pasadenas the trammps
  • 6 geverifieerde boekingen

Indicatie €900 - €1950

Stuur een persoonlijk bericht naar Dr. Groove

Check beschikbaarheid
Dr. Groove, Disco, Soul, Funk band

De Nederlandse de soul-, funk- en discoband Dr. Groove trakteert je op de hoogtepunten van de soul, funk en disco uit de onvergetelijke jaren 70,80 en 90. Dat betekent niet stil kunnen staan bij de dance classics, het dak eraf bij dampende disco en weer even op adem komen bij een gevoelige ballad.

Met een zanger en twee zangeressen als energiek middelpunt, en een uitgebreide band compleet met blazers, wordt van elk evenement, van bruiloft tot festival, een gegarandeerd feest gemaakt!

Muziek

fragment relight my fire

fragment we are family

fragment me and miss jones

Reviews

Door op 24/01/2020

Wij wensen een ieder die een feest geeft dr Groove als band toe. Wat een topband. Leuke interactie met ons en onze gasten. Goed contact betreffende afspraken tussen ons en de band. Er was echt van alles mogelijk. Veel complimenten gehad van onze gasten over de band. Wij hebben een fantastische avond gehad, voornamelijk door dr Groove, waar we nog lang met plezier aan zullen terugdenken.

Door op 07/09/2017

22 okt 2016 vierden wij onze 30jarig huwlijksdag, Dr. Groove heeft ons een swingende avond gegeven, al onze gasten waren onder de indruk van de band, voor ons en onze gasten een onvergetelijke avond

Door op 03/09/2017

We mochten een groot bedrijfsfeest organiseren voor ICL Europe, er moest een feest van gemaakt worden. Dr.Groove heeft daar zeker aan mee geholpen, wat een superband is dit. Er werd door de band haarfijn aan gevoelt hoe de sfeer moest worden en dat werd duidelijk toen de dansvloer vol bleef tot en met het laatste nummer aan toe. Het bedrijfsfeest was een groot succes en dit is zeker mede te danken aan Dr. Groove, want de muziek ( en vooral goede muziek ) maakt er voor 80% een goed feest van, de rest moet je zelf doen :)

Contact

Dr. Groove, Disco, Soul, Funk band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ronald

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Dr. Groove

Dr. Groove is een band uit Zaanstad. Dr. Groove speelt muziek in de genres Disco, Soul & Funk. Dr. Groove heeft sinds de inschrijving op 30/08/2017 in totaal 6 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Dr. Groove klinkt als: chic earth wind & fire ewf sister sledge daft punk kool and the gang dan hartman stevie wonder the jacksons sister sledge doobie brothers james brown donna summer kc and the sunshine band incognito ew&f pasadenas the trammps . Het repertoire van Dr. Groove bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Dr. Groove krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 4 reviews.

Dr. Groove hanteert een richtprijs van €900 - €1950 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.