Dr. Groove

  (3)
  • Band   /   Zaanstad
  • #Disco #Soul #Funk
  • Klinkt als chic earth wind & fire ewf sister sledge daft punk kool and the gang dan hartman stevie wonder the jacksons sister sledge doobie brothers james brown donna summer kc and the sunshine band incognito ew&f pasadenas the trammps
  • 5 geverifieerde boekingen

Indicatie €900 - €1950

Stuur een persoonlijk bericht naar Dr. Groove

Check beschikbaarheid
Dr. Groove, Disco, Soul, Funk band

Dr. Groove, de soul, funk en discoband uit Noord-Holland, maakt van elke gelegenheid een onvergetelijk feest. Dat betekent niet stil kunnen staan bij de funk, soul en dance classics, het dak eraf bij dampende disco, en weer even op adem komen bij een gevoelige ballad.

Dr. Groove laat het je beleven! Met een zanger en twee zangeressen als energiek middelpunt, en een uitgebreide band compleet met blazers, is geen zaal te groot en geen publiek te klein, want een avond met Dr. Groove is altijd feest!

Muziek

fragment relight my fire

fragment we are family

fragment me and miss jones

Reviews

Door op 07/09/2017

22 okt 2016 vierden wij onze 30jarig huwlijksdag, Dr. Groove heeft ons een swingende avond gegeven, al onze gasten waren onder de indruk van de band, voor ons en onze gasten een onvergetelijke avond

Door op 03/09/2017

We mochten een groot bedrijfsfeest organiseren voor ICL Europe, er moest een feest van gemaakt worden. Dr.Groove heeft daar zeker aan mee geholpen, wat een superband is dit. Er werd door de band haarfijn aan gevoelt hoe de sfeer moest worden en dat werd duidelijk toen de dansvloer vol bleef tot en met het laatste nummer aan toe. Het bedrijfsfeest was een groot succes en dit is zeker mede te danken aan Dr. Groove, want de muziek ( en vooral goede muziek ) maakt er voor 80% een goed feest van, de rest moet je zelf doen :)

Door op 31/08/2017

Wij hebben Dr. Groove geboekt voor ons 100 jarig bestaan (beide 50). Dr. Groove had ons vooraf gegarandeerd er een super swingende en gezellige avond van te maken. Deze garantie zijn ze op een fantastische wijze nagekomen! een avond vol disco, funk en soul muziek. waarbij het enthousiasme van de muzikanten af spat. Heerlijke dans muziek waarbij echt niemand van de dansvloer af kon blijven. Naast de strakke basis (Bas, Gitaar, Drum en toetsen) zijn er ook nog 2 blazers aanwezig die het muzikaal heerlijk compleet maken. Uiteraard mag ik de zanger en 2 zangeressen niet vergeten, deze verzorgen naast de perfect gezongen solo nummers ook nog zeer veel samen zang wat een genot is om naar te luisteren en kijken. Een stuk entertainment in de aankondiging, danspasjes en interactie met het publiek. Kortom Dr. Groove is ons perfect bevallen!!

Contact

Dr. Groove, Disco, Soul, Funk band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ronald

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Dr. Groove

Dr. Groove is een band uit Zaanstad. Dr. Groove speelt muziek in de genres Disco, Soul & Funk. Dr. Groove heeft sinds de inschrijving op 30/08/2017 in totaal 5 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Dr. Groove klinkt als: chic earth wind & fire ewf sister sledge daft punk kool and the gang dan hartman stevie wonder the jacksons sister sledge doobie brothers james brown donna summer kc and the sunshine band incognito ew&f pasadenas the trammps . Het repertoire van Dr. Groove bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Dr. Groove krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

Dr. Groove hanteert een richtprijs van €900 - €1950 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.