Double-XL

  (10)
  • Band   /   breda
  • #Coverband #Rock #Nederpop
  • Klinkt als kensington, blof, anouk, justin timberlake, adele, bruno mars, alain clark, lenny kravitz, de dijk, guus meeuwis, etc. etc.
  • 17 geverifieerde boekingen

Indicatie €800 - €1400

Stuur een persoonlijk bericht naar Double-XL

Check beschikbaarheid
Double-XL, Coverband, Rock, Nederpop band

De swingende motor van de band, bandlid van (bijna) het eerste uur, is onze drummer Marco Dekkers, terwijl Edwin Wenzel zorgt voor de groove van de bas én backing vocals. Martin speelt de meest catchy riffs op de gitaar en verzorgt één van de backing vocals en is een van de oprichters van Double XL. Onze toetsenvirtuoos Jord Schenijdenberg tovert de mooiste piano, Hammond én overige klanken uit zijn keyboards, terwijl dit alles ondersteund wordt door de één van de beste blazersecties van Brabant, bestaande uit Stef Goossens op trombone (ook Stef is een Double XL’er van het eerste uur). Tevens is Stef verantwoordelijk voor het technisch reilen en zeilen van de band, Deny Martens op trompet en Paul Taks op saxofoon. De vocale wonderen zijn Harrie de Beer en Miranda Hagen, die gegarandeerd de kersen van de taart af zingen!
De band wordt technisch ondersteund door geluidstechnicus Erik-Jan Kimenaj en Leon van der Moere. Tevens zijn zij verantwoordelijk voor het opruimen van de kersen, die van de taart af zijn gezongen.
Kortom, een gezellige groep die zelf ook van een goed feestje houden!

Muziek

dansen medley

She's a Lady

kies mij

Foto's

Reviews

Door op 23/05/2018

We hebben Double-XL geboekt voor ons openingsfeest. Ze hebben een veelzijdig repertoire en stemmen wensen goed af.
We hebben mede dankzij de band een fantastische avond gehad.

Door op 22/05/2018

Waar zullen we beginnen; Alles was positief. Het eerste contact was vlot en gelijk aangenaam. Er zijn geen onduidelijkheden en dat maakt dat je het idee krijgt dat je met een zeer ervaren band aan de slag gaat. Bellen en whats-app tussendoor (op initiatief van de band) om ons op de hoogte te houden was super, alle communicatie gaat zeer snel. Ons verzoeknummer werd ingestudeerd en van de perfecte uitvoering hebben we enorm genoten! Ons trouwfeest is helemaal geëxplodeerd met deze muzikale invulling. Ook van onze gasten hebben we zeer lovende reacties ontvangen. Band, Onwijs bedankt!

Door op 17/05/2018

Uitstekende band met een breed repertoire! Van Nederlandstalig tot Rock en alles was er tussen zit. Afspraken keurig nagekomen en ook het op en afbouwen was heerlijk binnen de afgesproken tijden. Zeker een van de betere bands die in mijn café met zaal hebben opgetreden. Aanrader voor kroegen met een vaste schare muziekliefhebbers!

Contact

Double-XL, Coverband, Rock, Nederpop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - harrie

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Double-XL

Double-XL is een band uit breda. Double-XL speelt muziek in de genres Coverband, Rock & Nederpop. Double-XL heeft sinds de inschrijving op 28/12/2016 in totaal 17 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Double-XL klinkt als: kensington, blof, anouk, justin timberlake, adele, bruno mars, alain clark, lenny kravitz, de dijk, guus meeuwis, etc. etc. . Het repertoire van Double-XL bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Double-XL krijgt 4.6 uit 5 sterren op basis van 10 reviews.

Double-XL hanteert een richtprijs van €800 - €1400 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.