Doña Pessy & Soul Society

  (3)
  • Band   /   Hoorn
  • #Dance #Coverband #Funk
  • Klinkt als Dance, Soul, Funk, Calvin Harris, James Brown, Bruno Mars
  • 4 geverifieerde boekingen

Indicatie €1650 - €2250

Stuur een persoonlijk bericht naar Doña Pessy & Soul Society

Check beschikbaarheid
Doña Pessy & Soul Society, Dance, Coverband, Funk band

Energie, uitstraling en een enorme passie om muziek te maken zijn de belangrijkste kenmerken van de band. Met een repertoire van Dance, Funk, R&B maar ook de oude dance classics die hier en daar in een nieuw jasje gestoken zijn zorgen ervoor dat je niet stil kunt blijven staan. We komen om er een feest van te maken. “We come to party" is de drive die we hebben. We hebben er lol in en gaan tot het uiterste om van elke gelegenheid een fantastisch feest te maken.

De band heeft gespeeld met vele bekende artiesten en op feesten van nationale en internationale gezelschappen. Of het nu gaat om bedrijfsfeesten, festivals, particuliere feesten. Het maakt niet uit.

Soul Society bestaat uit Doña Pessy zang, Spencer Croes zang, Lou Guldemond gitaar, Machiel Verhaar Drums, Jan Reinen toetsen en Manfred de Rooy op bas.

Het repertoire loopt uiteen van Bruno Mars, Earth Wind & Fire, John Legend, Chic, Daft Punk, Pharell Williams, Stevie Wonder, Prince, Michael Jackson tot Aretha Franklin, James Brown en vele anderen, maar dan wel met de energie die we er zelf in stoppen.

Muziek

Love Foolosophy

Thinking out Loud

Mesmerized

Reviews

Door op 06/05/2019

Voor een event dat ik organiseerde in Putten heb ik Doña Pessy & Soul Society gevraagd om te spelen tijdens het tuinfeest. Het was ge-wel-dig! Mijn klant was helemaal weg van de band en heeft wel 10 keer benoemd dat van de hele avond de band nog wel 1 van de beste dingen was! Toffe muziek, leuke bandleden en fijne communicatie. Kan gewoon niet beter, zeker een aanrader!

Door op 05/05/2019

In een woord geweldig. Zonder uitzondering top muzikanten. Mijn feest was hierdoor enorm geslaagd. De sfeer die ze oproepen is geweldig, ik heb in jaren niet zo gedanst.

Door op 04/05/2019

Het was allemaal top geregeld!

Contact

Doña Pessy & Soul Society, Dance, Coverband, Funk band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Manfred

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Doña Pessy & Soul Society

Doña Pessy & Soul Society is een band uit Hoorn. Doña Pessy & Soul Society speelt muziek in de genres Dance, Coverband & Funk. Doña Pessy & Soul Society heeft sinds de inschrijving op 24/09/2015 in totaal 4 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Doña Pessy & Soul Society klinkt als: Dance, Soul, Funk, Calvin Harris, James Brown, Bruno Mars. Het repertoire van Doña Pessy & Soul Society bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Doña Pessy & Soul Society krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

Doña Pessy & Soul Society hanteert een richtprijs van €1650 - €2250 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.