Doña en de Gado's

  (1)
  • Ensemble   /   Purmerend
  • #Allround #60s #Country
  • Klinkt als Indonesische muziek, 60's rock 'n roll
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €750 - €950

Stuur een persoonlijk bericht naar Doña en de Gado's

Check beschikbaarheid
Doña en de Gado's, Allround, 60s, Country ensemble

Doña en de Gado's. Van nostalgische Indische muziek tot swingende Rock 'N Roll Dit is echt leuk. Doña en de Gado’s. Nostalgische Indische liedjes met een knipoog naar Tempo-Doeloe. Haal herinneringen op bij Terang Bulan, Sarina, Surabaya, Brandend Zand, Paradiso en nog veel meer. Maar ook Zuid-amerikaanse muziek is ons op het lijf geschreven, hier en daar een beetje country en niet te vergeten, lekkere Rock ’n Roll. Chuck Berry, The Rolling Stones. Maar niet alles is uit het verleden, ook hedendaags repertoire spelen wij. Als het maar een gezellig feest wordt. Doña en de Gado’s hebben een echt unieke eigen stijl die U gezien moet hebben. We hebben op honderden feesten, Pasar Malams, Kumpulans en andere feesten of partijen gespeeld, nieuwe maar ook veel waar we met enige regelmaat terug gevraagd worden.

Muziek

Nacht over Java

De Jaren zijn Vergaan

Laju Laju

Reviews

Door op 09/03/2020

Super band, alles conform afspraak en geweldige professionele artiesten! Ze kunnen heel gevarieerd spelen en voelen het publiek goed aan. Het enthousiasme wat ze uitstralen is erg aanstekelijk. De band heeft het verjaardag van mijn moeder tot een onvergetelijke feest gemaakt dat ze zich nog lang zal heugen. Ik kan ze aan iedereen aanraden, van een verjaardagsfeest, Passar Malam tot een bruiloft. Geweldig!

Contact

Doña en de Gado's, Allround, 60s, Country ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Manfred

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Doña en de Gado's

Doña en de Gado's is een ensemble uit Purmerend. Doña en de Gado's speelt muziek in de stijlen Allround, 60s & Country. Doña en de Gado's heeft sinds de inschrijving op 02/04/2019 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Doña en de Gado's klinkt als: Indonesische muziek, 60's rock 'n roll. Het repertoire van Doña en de Gado's bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Doña en de Gado's krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van één review.

Doña en de Gado's hanteert een richtprijs van €750 - €950 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.