Djeffros

Indicatie €150 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Djeffros

Check beschikbaarheid
Djeffros, Volksmuziek, Hardstyle, Dancehall dj

Djeffros is een professionele DJ die al veel ervaring heeft. Hij draaide o.a. op Oktoberfest, Zomercarnaval en in verschillende grote clubs!

Bent u op zoek naar een professionele DJ met teveel energie? Dan bent u bij Djeffros aan het goede adres! Voor een bruiloft, huwelijksjubileum, personeelsfeest of verjaardag, eigenlijk voor elke willekeurige feestavond in de kroeg of in de zaal, Djeffros weet de juiste toon te zetten.

Hij verzorgt al jaren de muziek op de meest uiteenlopende feesten door heel Nederland, en weet ook als geen ander hoe hij de dansvloer vol moeten krijgen… en houden! Hij creëert een gezellige sfeer en bouwt de sfeer geleidelijk aan op. Vanaf het moment dat er gedanst mag worden, zorgt hij ervoor dat de dansvloer niet meer leeg is voor je feest voorbij is!

Door zijn brede muziekkennis is hij een DJ die in elke stijl kan draaien, zolang de dansvloer maar gevuld is met gezellige mensen. Of je nu alleen je familie en goede vrienden bij je in de tuin hebt uitgenodigd of je geeft een enorm knalfeest met 8000 gasten, Djeffros heeft altijd een sfeervolle set voor je klaarliggen!

Met Djeffros zal het een avond worden om nooit te vergeten.

Voor boekingen kunt u mailen naar info@djeffros.nl

Muziek

Afrobros - 18 Plus (Djeffro...

ALL I DO IS WIN X CONO (DJE...

Reviews

Boek Djeffros en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Djeffros, Volksmuziek, Hardstyle, Dancehall dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jeffrey

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Djeffros

Djeffros is een DJ uit Den Helder. Djeffros draait muziek in de stijlen Volksmuziek, Hardstyle & Dancehall. Djeffros heeft sinds de inschrijving op 05/06/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Djeffros klinkt als: Snollebollekes, TeamRushHour, FeestDjRuud. Het repertoire van Djeffros bestaat uit covers en eigen werk.

Djeffros hanteert een richtprijs van €150 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.