Djeffros

Indicatie €100

Stuur een persoonlijk bericht naar Djeffros

Check beschikbaarheid
Djeffros, Dancehall, Afro, Reggaeton dj

Sinds ik een jaar of 8 was, ben ik begonnen met het maken van muziek. Ik heb toen mijn eerste draaitafel gekregen en begon toen met het maken van maken van mixjes. Inmiddels ben ik een aantal draaitafels verder en ben ik enorm gegroeid in het maken van muziek. Naast dat ik mijn eigen muziek maak, draai ik ook alle soorten muziek, met een voorkeur voor Urban en Moombahton.

Ik ben vaak te vinden bij Vliet60 te Julianadorp waar ik veel draai, vrijwilligerswerk doe en feesten organiseer. Vliet60 is een onderdeel van Jongerenwerk, en vanuit die organisatie sta ik dan ook op veel evenementen om en nabij Den Helder. Naast dat ik veel voor Jongerenwerk draai, wordt ik ook regelmatig geboekt om op diverse evenementen te staan.

Onderandere stond ik in :
WALIBI, OKTOBERFEST 2.0, SPRINGFAIR, DAG VAN DE MUZIEK, ZOMERCARNAVAL, GAMEDAY, HACHI INVITES 2.0 met artiesten zoals, Famke Louise & K-Liber, En nog veel meer!

Gespecialiseerd in : Moombahton, Afro House, Urban en Hip-Hop ( kan in overleg zich aanpassen )

Muziek

Afrobros - 18 Plus (Djeffro...

ALL I DO IS WIN X CONO (DJE...

Reviews

Boek Djeffros en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Djeffros, Dancehall, Afro, Reggaeton dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jeffrey

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Djeffros

Djeffros is een DJ uit Den Helder. Djeffros draait muziek in de stijlen Dancehall, Afro & Reggaeton. Djeffros heeft sinds de inschrijving op 05/06/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Djeffros klinkt als: Freddy Moreira, Johhny500, Dyna. Het repertoire van Djeffros bestaat uit covers en eigen werk.

Djeffros hanteert een richtprijs van €100 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.