Dj Wiebe de Vries

  • DJ   /   Amsterdam
  • #House #Disco #Pop
  • Klinkt als DJ Wiebe de Vries

Indicatie €299 - €399

Stuur een persoonlijk bericht naar Dj Wiebe de Vries

Check beschikbaarheid
Dj Wiebe de Vries, House, Disco, Pop dj

Wiebe werd geboren in Groningen als Wiebe Erik Eelco de Vries. Hij is opgegroeid in Bergen en Alkmaar. Op anderhalf jarige leeftijd was bij dj Wiebe al duidelijk dat muziek een groot deel van zijn leven zou bepalen. Zo kon hij tóen al met zijn voet een ander ritme tikken dan hij met zijn hand klopte. Als 11 jarige bleek hij al een performer pur sang te zijn, als drummer trad hij op bij Jazz en Sail in Bergen aan Zee en werd bekend als de ´jongste drummer van Nederland. Niet veel later werd Wiebe gevraagd om muziek te draaien op een feestje en vanaf toen was zijn liefde voor het vak DJ gewekt en begon hij zich daarin te specialiseren.

Zijn DJ carrière is in 1994 begonnen in Bergen in discotheek “de Club”. Al snel daarna werd hij resident DJ in de studenten discotheek Dansen bij Jansen in Amsterdam. Dansen bij Jansen heeft altijd bekend gestaan als kweekvijver voor jong talent. Dj’s als Dimitri, Marcello en Chuckie zijn ooit begonnen in deze discotheek. Dit bleek ook voor Wiebe een goede start, want hierna volgden vele optredens in clubs in Amsterdam en in de rest van het land.

Vanuit zijn ervaring als DJ en door de vele verschillende locaties waar dj Wiebe heeft gedraaid vond hij de tijd rijp om zelf feesten te gaan organiseren, dit heeft hij een aantal jaar met veel enthousiasme gedaan. Naast de clubavonden en zijn eigen feesten heeft dj Wiebe veel gedraaid op outdoor evenementen zoals Mysteryland, Pleasure Island, Dance Valley, Sneakerz etc. Hij heeft gedraaid met grote namen uit de DJ-scene zoals David Guetta, Afrojack, Bob Sinclair, Laidback luke, Sidney Samson, Erik E, Roog, Hardwell, Fedde le Grand, Jean en vele anderen.

Ook draaide hij regelmatig op internationale feesten, waaronder het jaarlijkse reclame-festival in Cannes (met de beroemde Massive Music feesten) en de fashionfeesten in Milaan. Vanaf 2007 heeft Wiebe zich ook toegelegd op het draaien voor de mode industrie. In 2010 is hij gevraagd door Tommy Hilfiger om te draaien en sindsdien is hij één van de vaste dj’s voor line-openings, tijdens bedrijfsfeesten en concept feesten en verzorgt hij de muziek voor de diners in het door Tommy Hilfiger geëxploiteerde People ’s Place te Amsterdam. Hij is voor Tommy Hilfiger de music atmosphere controller. Vanuit die rol is hij dan ook de instore music director voor de Tommy Hilfiger winkels wereldwijd geworden.

Work Hard, Play Hard. Music for Breakfast. Enjoy the sounds.

Dj Wiebe de Vries wordt als één van de weinige dj´s gezien die alle genres beheerst. Of het nu om house, disco, soul, hiphop, r&b, jazz, lounge, top 40 of 80’s – 90’s – 00’s gaat, Wiebe weet er met een persoonlijke touch en gevoel voor sfeer een mooie DJ set van te maken. Wiebe zijn sets zijn herkenbaar door, vrolijkheid, positiviteit en de energie van zijn draaikunsten. Hiermee weet hij de sfeer op elke dansvloer naar een hoger niveau te tillen.

Muziek

DJ WIEBE DE VRIES HITMIX 2016

Reviews

Boek Dj Wiebe de Vries en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Dj Wiebe de Vries, House, Disco, Pop dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Wiebe

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Dj Wiebe de Vries

Dj Wiebe de Vries is een DJ uit Amsterdam. Dj Wiebe de Vries draait muziek in de stijlen Disco, House & Pop. Dj Wiebe de Vries heeft sinds de inschrijving op 14/09/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Dj Wiebe de Vries klinkt als: DJ Wiebe de Vries. Het repertoire van Dj Wiebe de Vries bestaat uit covers en eigen werk.

Dj Wiebe de Vries hanteert een richtprijs van €299 - €399 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.