Dj Stefan Thomas

Indicatie €300 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Dj Stefan Thomas

Check beschikbaarheid
Dj Stefan Thomas, Allround, Dance, Pop dj

In de jaren negentig ben ik begonnen met het DJ vak en inmiddels heb ik vele feesten op mijn naam staan. Feesten en clubs als Pacha (Ibiza), Dancevalley, The Mansion en Radio 537 Summertour heb ik al op mijn curriculum vitae mogen zetten.

Wat mij verder bijzonder maakt als DJ is dat ik meerdere muziekstijlen beheers. Denk aan de jaren 60, 70, 80, 90 en stijlen als latin, house, pop, disco, rock, Nederlandstalig en alternatief. Samen met mijn klanten bepaal ik welke muziek er op de feesten wordt gedraaid.

Als DJ vind ik het persoonlijke contact met klanten erg belangrijk. Voorafgaand aan het feest wordt er gesproken over de muziekkeuze en de geluidswensen. Samen maken wij er een knallend feest van. Zie ik jullie binnenkort?

Muziek

Arrested Development - Peop...

Black Eyed Peas - Let's get...

SNAP - Exterminate ( DJ Ste...

Reviews

Boek Dj Stefan Thomas en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Dj Stefan Thomas, Allround, Dance, Pop dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Stefan

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Dj Stefan Thomas

Dj Stefan Thomas is een DJ uit Almere. Dj Stefan Thomas draait muziek in de stijlen Allround, Dance & Pop. Dj Stefan Thomas heeft sinds de inschrijving op 25/01/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Dj Stefan Thomas klinkt als: Bert Dekker/ Chris Deluxe . Het repertoire van Dj Stefan Thomas bestaat uit alleen eigen werk.

Dj Stefan Thomas hanteert een richtprijs van €300 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.