DJ RoLo

  • DJ   /   Maastricht
  • #Dance #Pop #Disco
  • Klinkt als Bruno Mars, Pitbull, Don Diablo, Avicii, David Guetta, Calvin Harris, 90's, 80's, Gregor Salto, Robin S, Trammps

Indicatie €300 - €800

Stuur een persoonlijk bericht naar DJ RoLo

Check beschikbaarheid
DJ RoLo, Dance, Pop, Disco dj

DJ RoLo is meer dan 15 jaar professioneel actief als DJ op diverse feesten, clubs en cafe’s zowel in binnen- als buitenland. Door de variatie in feesten waar DJ RoLo heeft gedraaid weet hij raad met iedere feest.

Van een allround feestje met hedendaagse top 40 tot de beste klassiekers vanaf de jaren 60, tot een avondje dance/house met de laatste nieuwe club hits. Lekker in de mix zonder onnodig microfoon gebruik.

Het toverwoord is dan ook Mainstream, muziek die voor iedereen herkenbaar is. Zo zal er voor al uw verschillende gasten regelmatig een goede dansplaat voorbij komen zodat iedereen met de voetjes van de vloer komt.

Muziek

Something just like this

Treasure

Reviews

Boek DJ RoLo en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

DJ RoLo, Dance, Pop, Disco dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Roland

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over DJ RoLo

DJ RoLo is een DJ uit Maastricht. DJ RoLo draait muziek in de stijlen Dance, Pop & Disco. DJ RoLo heeft sinds de inschrijving op 27/01/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van DJ RoLo klinkt als: Bruno Mars, Pitbull, Don Diablo, Avicii, David Guetta, Calvin Harris, 90's, 80's, Gregor Salto, Robin S, Trammps. Het repertoire van DJ RoLo bestaat uit covers en eigen werk.

DJ RoLo hanteert een richtprijs van €300 - €800 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.