DJ Ritchy

  (29)
  • DJ   /   Den haag
  • #Allround #Pop #Disco
  • Klinkt als Van Hazes ToT House,Feestmuziek,pop
  • 51 geverifieerde boekingen

Indicatie €275

Stuur een persoonlijk bericht naar DJ Ritchy

Check beschikbaarheid
DJ Ritchy, Allround, Pop, Disco dj

Ik ben een Dj die wel van een feestje houd. Ik draai van de jaren 60 tot heden. Voor jong en oud kunt u mij boeken voor verschillende thema feesten. Ik kan in overleg licht en geluid meebrengen afhankelijk van hoe u het feest ingericht wil hebben.

Ik sta geregistreerd bij de KvK onder nummer 73388114

Muziek

Always good

Always good

Reviews

Door op 20/03/2020

Contact was prima, afspraken waren duidelijk. Vriendelijke man, speelde goed in op het publiek. Feestelijke verlichting. We hebben playlist aangeleverd, was teveel om alles te draaien. Ook aandacht voor verzoeknummers van het publiek. Wij hadden een divers gezelschap met verschillende muzieksmaken. Tip voor Ritchy: maak de muziekrondes met dezelfde soort muziek niet te lang, beter 10 minuten dan 20 minuten, omdat je anders lang moet wachten voordat 'jouw muzieksmaak' weer aan de beurt is. Dank!

Door op 21/01/2020

Hele goede DJ. Kon heel goed omgaan met de verschillende muziek voorkeuren van onze gasten. Heeft goede installatie en mooie opbouw voor licht effecten. Heeft ook leuke film gemaakt. Kortom; wij zijn enorm tevreden met optreden van DJ Ritchy!

Door op 24/12/2019

Helemaal tip top, keurig alle afspraken nagekomen, erg aardig . Heeft ons feestje echt tot een knalfeest genaakt . Zeer tevreden .

Optredens van DJ Ritchy

Meer optredens

Contact

DJ Ritchy, Allround, Pop, Disco dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Richard

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over DJ Ritchy

DJ Ritchy is een DJ uit Den haag. DJ Ritchy draait muziek in de stijlen Allround, Pop & Disco. DJ Ritchy heeft sinds de inschrijving op 17/04/2017 in totaal 51 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van DJ Ritchy klinkt als: Van Hazes ToT House,Feestmuziek,pop . Het repertoire van DJ Ritchy bestaat uit alleen eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: DJ Ritchy krijgt 4.7 uit 5 sterren op basis van 29 reviews.

DJ Ritchy hanteert een richtprijs van €275 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.