DJ Ritchy

  (17)
  • DJ   /   Den haag
  • #Allround #Pop #Disco
  • Klinkt als Van Hazes ToT House,Feestmuziek,pop
  • 29 geverifieerde boekingen

Indicatie €250

Stuur een persoonlijk bericht naar DJ Ritchy

Check beschikbaarheid
DJ Ritchy, Allround, Pop, Disco dj

Ik ben een Dj die wel van een feestje houd. Ik draai van de jaren 60 tot heden. Voor jong en oud kunt u mij boeken voor verschillende thema feesten. Ik kan in overleg licht en geluid meebrengen afhankelijk van hoe u het feest ingericht wilt hebben.

Ik sta geregistreerd bij de KvK onder nummer 69113440

Muziek

Always good

Always good

Reviews

Door op 18/11/2018

Contact was super goed en we hebben en gezellige avond met top muziek gehad

Door op 07/10/2018

Ik werd een week voor het optreden gebeld door Richard en hebben we alles nog doorgenomen. Op de feestavond zelf was DJ Richard keurig op tijd en voelde de sfeer goed aan. Tijdens de BBQ rustige achtergrond muziek en na het eten de muziek harder en meer swing in de muziek. Het is een prachtig feest geworden en iedereen heeft heerlijk gedanst op de muziek. Hij draaide verzoekjes wat de sfeer nog meer verhoogde. Puike avond DJ Richard en bedankt!!

Door op 25/09/2018

Dj Ritchy was ruim op tijd aanwezig en een aardige vent. Hij voelde precies aan wat ons publiek wilde tijdens onze bruiloft. Mede dankzij hem werd een leuk feest voor alle leeftijden. Zowel de opa's en oma's, als de kinderen en onze vrienden hebben gedanst en een leuke avond gehad. Dus zoek je een allround dj voor een gemengd publiek, dan kunnen wij dj Ritchy zeker aanbevelen.

Contact

DJ Ritchy, Allround, Pop, Disco dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Richard

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over DJ Ritchy

DJ Ritchy is een DJ uit Den haag. DJ Ritchy draait muziek in de stijlen Allround, Pop & Disco. DJ Ritchy heeft sinds de inschrijving op 17/04/2017 in totaal 29 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van DJ Ritchy klinkt als: Van Hazes ToT House,Feestmuziek,pop . Het repertoire van DJ Ritchy bestaat uit alleen eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: DJ Ritchy krijgt 4.6 uit 5 sterren op basis van 17 reviews.

DJ Ritchy hanteert een richtprijs van €250 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.