DJ Radiate

Indicatie €600

Stuur een persoonlijk bericht naar DJ Radiate

Check beschikbaarheid
DJ Radiate, Hardstyle, Electronic, House dj

Direct vanaf het moment dat hij zijn eerste officiële performances op Trillogie & Decibel Outdoor had en zijn releases op het Nederlands label Offensive Records (opgericht door niemand minder dan Paul Elstak) uitkwamen was 1 ding duidelijk. Hier is Radiate’s!

Deze getalenteerde en technisch zeer bekwame deejay heeft sindsdien in vrijwel alle grote locaties in Nederland, Duitsland gedraaid. Maar ook in Spanje, Italië, Zwitserland, Oostenrijk en het Verenigd Koninkrijk wisten bookers en promotors deze artiest al snel te vinden. Op feesten als Hardcore 4 Life, a Nightmare in Rotterdam, a Nightmare in Germany, Hellraiser, Mega Rave, Nature One, Ruhr in Love en vele andere nationale en internationale feesten en festivals hadden bookers en organisatoren
deejay Radiate graag te gast op hun podia.

Dit alles terwijl hij vol trots en overgave het Offensive Records label vertegenwoordigde. En 1 ding werd duidelijk; deze man leeft en ademt hardcore en deze scene komt nooit meer van hem af! Grote hits samen met Paul Elstak als Angels deserve to die! & Dropping it maakten menig dansvloer vol en tegelijk onveilig. Daarnaast worden ook zijn solo releases door menig grote deejay in de scene in hun playlist gezet en gedraaid in binnen- en buitenland.

De onverzadigbare honger naar meer beats en een creatieve geest zorgen voor een constante stroom van nieuwe tracks binnen de vele genres van de Hardcore scene. Of het nu mainstream, of juist een tandje harder, sneller of rauwer is, deze man weet alle levels van energie te creëren. Of het nu op het podium of in de studio is; Radiate is here to stay!

Muziek

Nitro it;s party time! ( De...

Bow That Bass

Devastation

Reviews

Boek DJ Radiate en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

DJ Radiate, Hardstyle, Electronic, House dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Reinier

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over DJ Radiate

DJ Radiate is een DJ uit Nieuwerkerk aan den Ijssel. DJ Radiate draait muziek in de stijlen Hardstyle, Electronic & House. DJ Radiate heeft sinds de inschrijving op 18/10/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van DJ Radiate klinkt als: DJ Radiate. Het repertoire van DJ Radiate bestaat uit alleen eigen werk.

DJ Radiate hanteert een richtprijs van €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.