Melissa Sneekes DJ

  (4)

Indicatie €0

Stuur een persoonlijk bericht naar Melissa Sneekes DJ

Check beschikbaarheid
Melissa Sneekes DJ , Chill out, Deep house, Techno dj

Melissa Sneekes is een internationale vrouwelijke veelbelovende DJ die grote stappen voorwaarts maakt.
Melissa draait wekelijks op grote evenementen maar ook op kleine gezellige privé feesten.
De stijl is vrij commercieel en geschikt voor een doelgroep van 8 tot 88. Dat houdt in dat er altijd luid en duidelijk meegezongen wordt omdat iedereen zichzelf herkent in haar muziek.
Veel muziek uit Melissa's set bestaat uit remixes en covers.

Wilt u een goede DJ boeken die echt weet hoe je een top feest moet maken dan is Melissa de meest geschikte kandidaat die u kunt vinden.
Ook fijn is het budget. Het budget is gewoonweg laag te noemen voor iemand die al zo zo bekend is in het DJ wereldje. De Prijs van tot staat op 0 euro omdat dit afhankelijk is van de locatie en het feest. Maar hoe dan ook, de prijs om Melissa te boeken zijn zeer zeker redelijk te noemen.
Locaties waar Melissa o.a. heeft gestaan zijn Heineken Music hall, Rai, Gay pride, Decibel en vele zomerfeesten in verschillende plaatsen.
Verder heeft Melissa onnoemelijk vaak gedraaid op besloten feesten van Tennisverenigingen, bruiloften, verjaardagsfeesten enz..
Kijk niet vreemd op als een avondje met Melissa Sneekes ontaard in een grote polonaise met Melissa voorop en vooraan. Zij weet echt als geen ander hoe ze het publiek moet bespelen.
Het meest gehoorde commentaar na een optreden van Melissa Sneeks is: "ze is gewoon echt heel erg goed".
Helaas worden vrouwelijke DJ's niet altijd serieus genomen in Nederland en dan vooral niet als een Dj er zo uitziet als Melissa.

Misschien heeft u Melissa Sneekes wel eens gezien op tv. Zij presenteerde een middagprogramma bij RTL4 en was regelmatig te zien bij shownieuws of RTL boulevard maar ook in The Voice.
In de videoclip Are you with me van the lost frequencies speelt Melissa de hoofdrol. Ook is zij te zien in de video van Dre Hazes geef mij nog een laatste kans.

Muziek

Mix Tape Melissa Sneekes

MIx tape Techhouse Meiissa ...

Reviews

Door op 20/05/2018

Melissa is a fantastic DJ. She knew how to spin the perfect tracks for my party. The combination with Ziggy Stardust experience was great. Thanks to Melissa and Ziggy the party became a succes.

Door op 09/05/2017

Melissa heeft bij ons gedraaid op een klein feestje. Ze is flexibel qua muziek en is super enthousiast. Ze blijft continue dansen achter de DJ Booth.

Door op 30/04/2017

Top female dj. Die alles draai en draai voor publiek.

Contact

Melissa Sneekes DJ , Chill out, Deep house, Techno dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Robert

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Melissa Sneekes DJ

Melissa Sneekes DJ is een DJ uit Westland. Melissa Sneekes DJ draait muziek in de stijlen Chill out, Techno & Deep house. Melissa Sneekes DJ heeft sinds de inschrijving op 28/04/2017 in totaal 7 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Melissa Sneekes DJ klinkt als: deephouse, afro house, techno. Het repertoire van Melissa Sneekes DJ bestaat uit alleen eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Melissa Sneekes DJ krijgt 4.6 uit 5 sterren op basis van 4 reviews.

Melissa Sneekes DJ hanteert een richtprijs van €0 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.