Dj Jonas

Indicatie €150 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar Dj Jonas

Check beschikbaarheid
Dj Jonas, Entertainment, 90s, House dj

Ik ben DJ Jonas, een jonge allround feest DJ klaar om van uw feest een groots feest te maken. Door ervaring op veel verschillend soorten feesten, van bedrijfsfeesten & schoolfeesten tot bruiloften, solo & met een showband, weet ik voor ieder publiek de juiste tracks te mixen. Van 80's &90's tot hedendaagse top 40 en feestmuziek, alles is mogelijk, en op uw feest wordt de muziek live vloeiend in elkaar gemixt zodat u lekker kunt blijven dansen en zingen!

Door ervaring als licht- en geluidstechnicus bij concerten, kleine festivals en in het theater heeft u op uw feest altijd mooi geluid en een passende hoeveelheid licht en effecten.

Muziek

Dj Jonas Mixtape - 2018

Dj Jonas - top 40 party mix

Reviews

Boek Dj Jonas en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Dj Jonas, Entertainment, 90s, House dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jonas

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Dj Jonas

Dj Jonas is een DJ uit Leiden. Dj Jonas draait muziek in de stijlen Entertainment, 90s & House. Dj Jonas heeft sinds de inschrijving op 09/02/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Dj Jonas klinkt als: Martin Garrix, Chris Deluxe, Partysquad, 90's. Het repertoire van Dj Jonas bestaat uit covers en eigen werk.

Dj Jonas hanteert een richtprijs van €150 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.