DJ Douwe

Indicatie €275 - €895

Stuur een persoonlijk bericht naar DJ Douwe

Check beschikbaarheid
DJ Douwe, Nu-Disco, Entertainment, Pop dj

DJ Douwe Hoekstra is een rasechte Feest DJ & Allrounder/ en onderdeel van het zang trio De Pintermannen! Geen bruiloft, feest of evenement is voor hem veilig en zonder hem is er geen feest! Met alle feeststampers die deze DJ wegdraait, wordt het pas echt hossen tijdens jullie feest! Douwe Hoekstra doet zijn best om de oudste dans van Nederland ‘de polonaise’ zeker op jullie feest de revue te laten passeren. DJ Douwe Hoekstra, een veelgevraagde party-DJ waarbij ‘FEEST’ vrijwel een garantie is, altijd gedanst mag worden en meezingen van harte wordt aanbevolen!

Een allround DJ gezocht voor ieder denkbaar feest? Zoek dan niet verder, maar ga voor DJ Douwe (Hoekstra). Deze enthousiasteling weet namelijk ieder feest tot een succes te brengen en is multi inzetbaar. Zomerhits? Apres-ski? U vraagt, Douwe draait.

Muziek

Altijd feest!

Dansbaar

Foto's

Reviews

Boek DJ Douwe en wees de eerste die een review achterlaat.

Optredens van DJ Douwe

Meer optredens

Contact

DJ Douwe, Nu-Disco, Entertainment, Pop dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Douwe

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over DJ Douwe

DJ Douwe is een DJ uit Dedemsvaart. DJ Douwe draait muziek in de stijlen Nu-Disco, Entertainment & Pop. DJ Douwe heeft sinds de inschrijving op 10/10/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van DJ Douwe klinkt als: Feest DJ Ruud, DJ Maurice, Entertainment. Het repertoire van DJ Douwe bestaat uit alleen covers.

DJ Douwe hanteert een richtprijs van €275 - €895 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.