DJ Don Basco

  • DJ   /   Bussum
  • #Allround #Dance #Soul
  • Klinkt als Kris Kross Amsterdam, Calvin Harris, Kungs, Avicii, Justin Timberlake

Indicatie €300 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar DJ Don Basco

Check beschikbaarheid
DJ Don Basco, Allround, Dance, Soul dj

DJ Don Basco (Bas) draait op veel verschillende soorten feesten. Hij is als geen ander in staat om in te spelen op het publiek. Dankzij zijn eigen persoonlijke muzikale voorkeur en jarenlange ervaring is Bas gespecialiseerd in een aantal draaistijlen:
Bruiloft DJ
Bas is een veelgevraagde bruiloft DJ. Veel van zijn klanten kennen Bas van eerdere feesten en willen diezelfde DJ ook graag op het belangrijkste feest van hun leven. Een bruiloftsfeest heeft natuurlijk een aantal aspecten die de avond net even anders maken dan een ander feest. De avond vraagt meestal om gevarieerde muziek, met een relaxte start opbouwend naar een knallend feest. Bovendien is er een divers publiek, van jong tot oud. Zijn jarenlange ervaring, brede muzieksmaak en zijn scherpe blik zorgen ervoor dat Bas met zijn repertoire optimaal inspeelt op het publiek.

Bas neemt voorafgaand aan het feest in een persoonlijk gesprek uitgebreid de wensen van het bruidspaar door. Welke muziek wil het bruidspaar wél en welke willen ze juist niet horen? Wat zal de openingsdans worden? Zijn er nog andere optredens? Hoe sluit het feest af en is het bruidspaar daar bij of gaan zij eerder weg? Wat is de locatie en hoeveel gasten komen er? Wat zijn de wensen op het vlak van licht en geluid? Kortom, een bruiloft vraagt wat meer voorbereiding dan een ander feest.

Aangezien veel bruiloftsfeesten op locaties zijn waar geen of weinig apparatuur aanwezig is, regelt Bas meestal ook de apparatuur voor de avond. Hij werkt hiervoor samen met gerenommeerde verhuurbedrijven. Weer een zorg minder voor het bruidspaar. Ook een band of muzikant naast de DJ op je bruiloft? Bas draait regelmatig een saxofonist(e), violist en met band MATMT.

Muziek

Blaze vs Sweet nothing

A Far L'amore Comincia Tu (...

Pon De Time (DJ Don Basco e...

Reviews

Boek DJ Don Basco en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

DJ Don Basco, Allround, Dance, Soul dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Bas

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over DJ Don Basco

DJ Don Basco is een DJ uit Bussum. DJ Don Basco draait muziek in de stijlen Allround, Dance & Soul. DJ Don Basco heeft sinds de inschrijving op 20/02/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van DJ Don Basco klinkt als: Kris Kross Amsterdam, Calvin Harris, Kungs, Avicii, Justin Timberlake. Het repertoire van DJ Don Basco bestaat uit covers en eigen werk.

DJ Don Basco hanteert een richtprijs van €300 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.