Trouw DJ's

  (3)
  • DJ   /   Amersfoort
  • #Allround #Reggaeton #Dance
  • Klinkt als Allround, Top40, Disco, Apresski, 70’s, 80's, 90's, 00’s, Feest, Carnaval, Hardstyle, House, Nederlandstalig, Fout
  • 3 geverifieerde boekingen

Indicatie €200 - €650

Stuur een persoonlijk bericht naar Trouw DJ's

Check beschikbaarheid
Trouw DJ's, Allround, Reggaeton, Dance dj

Ben je op zoek naar een allround dj voor je feest of evenement? Dan ben je bij de Trouw DJ’s aan het juiste adres. DJ duo Maik & Anton zijn te boeken inclusief licht en geluid voor een onvergetelijke avond.

Wie zijn wij?
DJ duo Maik & Anton zijn twee ervaren dj's en in onze optredens geven wij expressie aan onze passie en creativiteit. We staan voor een persoonlijke aanpak en focussen ons op kleinschalige gelegenheden. We zijn allround DJ's en draaien Nederlandstalig, fout, apres-ski, feest, disco, top 40, club, house, 70-80-90-00 muziek stijlen.

Meer informatie?
Voor meer informatie kan je contact opnemen met 06 223 50 167 of info@trouwdjs.nl of www.trouwdjs.nl

Muziek

Avicii ft. Aloe Blacc - Sos

Daddy Yankee ft. SNoW - Con...

Reviews

Door op 02/05/2019

Het was een zeer leuk feest waarbij de DJ goed luisterde naar de wensen van het publiek. Ook vooraf goed contact gehad met de DJ waarbij goede afspraken zijn gemaakt.

Door op 02/05/2019

Wij zijn enorm tevreden! De bruid wilde de hele avond dansen tot ze er bij neer viel, en dat is gelukt! We hebben jullie naam zeker laten vallen en gaan jullie echt onthouden. We hebben van zó veel gasten gehoord dat het een topfeest was…. en dat compliment mag de dj ook in zijn zak steken. Anton, bedankt! We hebben genoten!

Door op 02/05/2019

Het contact met Trouw DJ’s was helemaal super :-)!! Van het moment van het eerste contact met Maikel tot en met het einde van het feest!

Contact

Trouw DJ's, Allround, Reggaeton, Dance dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Maikel

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Trouw DJ's

Trouw DJ's is een DJ uit Amersfoort. Trouw DJ's draait muziek in de stijlen Allround, Reggaeton & Dance. Trouw DJ's heeft sinds de inschrijving op 21/09/2018 in totaal 3 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Trouw DJ's klinkt als: Allround, Top40, Disco, Apresski, 70’s, 80's, 90's, 00’s, Feest, Carnaval, Hardstyle, House, Nederlandstalig, Fout. Het repertoire van Trouw DJ's bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Trouw DJ's krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

Trouw DJ's hanteert een richtprijs van €200 - €650 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.