DJ Arjen de Haan

  • DJ   /   Lippenhuizen
  • #Trance #Techno #House
  • Klinkt als Armin Van Buuren, Yotto, Adam Beyer

Indicatie €200 - €800

Stuur een persoonlijk bericht naar DJ Arjen de Haan

Check beschikbaarheid
DJ Arjen de Haan, Trance, Techno, House dj

In mijn jonge jaren was ik "in" de harde gitaar muziek. Totdat ik 10 jaar geleden de trance muziek ontdekte toen ik door een vriend werd meer genomen naar een dance feest in Assen. Ik was direct om en ging daarna op ontdekkingstocht in de trance muziek. Totdat ik mij vier jaar geleden verveelde in het vliegtuig onderweg naar Ibiza en met een DJ app begon te spelen. Dit was wel erg leuk. Zo leuk dat ik mij thuis gekomen ben gaan bekwamen in het DJ vak en vele vele uren hieraan heb besteed en nog steeds besteed.

In 2014 resulteerde dit in een eigen radioshow op www.beats2dance.com, waar wekelijks mijn muziek wordt gedraaid. Ook begonnen mij eerste boekingen binnen te komen en heb ik gedraaid op feesten als "White Moon", "Under the Bridge" en "Sense for Trance"

Begin 2017 heb ik Techno en House ontdekt waardoor ik mijn verder heb ontwikkeld als DJ. Met enige regelmaat draai ik op privé feesten. De club sfeer op jouw feest. Ik word dan als DJ geboekt. Vaak organiseer ik dan ook het licht en geluid. Meestal draai ik lange set op privé feesten, wat kan variëren van 4 tot 7 uur.

Ik sta voor professionaliteit, professioneel in mijn afspraken en professioneel als DJ. Maar boven alles ben ik de energieke en enthousiaste DJ die van jouw feest een succes wil maken.

Muziek

Liveset Techno @ Private Party

Liveset Trance Classics @ P...

Reviews

DJ Arjen de Haan heeft nog geen reviews.

Contact

DJ Arjen de Haan, Trance, Techno, House dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Arjen

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over DJ Arjen de Haan

DJ Arjen de Haan is een DJ uit Lippenhuizen. DJ Arjen de Haan draait muziek in de stijlen Trance, Techno & House. DJ Arjen de Haan heeft sinds de inschrijving op 29/01/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van DJ Arjen de Haan klinkt als: Armin Van Buuren, Yotto, Adam Beyer. Het repertoire van DJ Arjen de Haan bestaat uit alleen eigen werk.

DJ Arjen de Haan hanteert een richtprijs van €200 - €800 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.