Dissolved

Indicatie €100 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Dissolved

Check beschikbaarheid
Dissolved, Metal, Rock, Hard Rock band

De muziek van DISSOLVED beukt als een zondvloed uit je speakers! De Utrechtse formatie DISSOLVED maakt stevige rock met invloeden van metal en pop. Live is het een knallende ervaring die altijd smaakt naar meer. De single “Ready to Rock” is het bekendste nummer. Ook in het nieuwe jaar gaat DISSOLVED weer zorgen voor totale gekte tijdens de clubtour en het festivalseizoen. Trek je zwarte T shirt en je kisten maar vast aan, want we gaan weer los!
DISSOLVED Live
DISSOLVED dendert al een flink aantal jaren door Nederland. Een live optreden staat garant voor feest. Frontman Ben zweept het publiek op tot het dak eraf vliegt. Met Alexandra (bas) en Fabian (drums) als ijzersterkte ritmesectie ligt er een basis van gewapend beton. Als de twee gitaristen Eric en Maarten (op gitaar) de melodie tot leven brengen is er geen ontkomen aan… je wordt meegevoerd in een allesverzengende orkaan van pure rock!!!

Muziek

Ready to Rock

Something to hold on

Saturday night

Reviews

Boek Dissolved en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Dissolved, Metal, Rock, Hard Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Eric

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Dissolved

Dissolved is een band uit Amersfoort. Dissolved speelt muziek in de genres Hard Rock, Metal & Rock. Dissolved heeft sinds de inschrijving op 02/10/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Dissolved klinkt als: Dissolved. Het repertoire van Dissolved bestaat uit alleen eigen werk.

Dissolved hanteert een richtprijs van €100 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.