Monotion Music

Indicatie €0 - €100

Stuur een persoonlijk bericht naar Monotion Music

Check beschikbaarheid
Monotion Music, Dance, House, Alternatief dj

Mijn naam is Móan Istatia en ik ben een 16 jarige EDM/Allround DJ/producer uit Amsterdam. Ik kwam met muziek in aanraking toen ik 9 jaar was. Sindsdien ben ik elk muziekgenre gaan onderzoeken omdat ik zoveel mogelijk wil weten over alle muziekstijlen die er zijn. Zo leer ik alles kennen en kan ik alles draaien, dat maakt mij tot een Allround DJ. Ik kan ook EDM (Electronic Dance Music) draaien. Mijn voorkeur gaat daar het liefst naar uit maar ik ben altijd geïnteresseerd geweest in andere muziekgenres. Ik leef voor de muziek. Het is mijn uiterste passie. Als ik geboekt wordt dan hoef ik er niet eens geld voor. Ik draai namelijk niet voor het geld, maar voor de ervaring. Hoe meer ervaring ik opdoe, hoe meer progressie ik maak en vertoon. De reden dat u mij moet boeken is omdat ik er altijd toe in staat ben om uw feest tot een onvergetelijk moment te maken. Waar u over 20 jaar nog bij nadenkt en zegt ''Dat was echt geweldig, een moment in mijn leven om nooit meer te vergeten''! Dus, zoeken jullie of zoekt u een goede DJ uit Amsterdam die overal kan draaien in heel Nederland? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! :D
Groetjes,

Móan Istatia

Muziek

Dinamo Base - Avoid (Origin...

Reviews

Boek Monotion Music en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Monotion Music, Dance, House, Alternatief dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Móan Istatia

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Monotion Music

Monotion Music is een DJ uit Amsterdam. Monotion Music draait muziek in de stijlen Dance, House & Alternatief. Monotion Music heeft sinds de inschrijving op 23/10/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Monotion Music klinkt als: Martin Garrix, Hardwell, Allround. Het repertoire van Monotion Music bestaat uit alleen eigen werk.

Monotion Music hanteert een richtprijs van €0 - €100 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.