Dick Pels

  (2)
  • Soloartiest   /   Amsterdam
  • #Akoestisch #Singer-songwriter #Blues
  • Klinkt als Neil Young, Paul McCartney, Ray Davies, Eric Clapton, Damien Rice, Bertolf
  • 2 geverifieerde boekingen

Indicatie €50 - €200

Stuur een persoonlijk bericht naar Dick Pels

Check beschikbaarheid
Dick Pels, Akoestisch, Singer-songwriter, Blues soloartist

Na vorige levens als socioloog en politiek publicist, schrijf ik sinds enkele jaren melodieuze liedjes in jaren 60/70-stijl, die meteen haakjes slaan in je muzikale geheugen. Ze gaan over liefde als werk, over ouder zijn en je jong voelen, over een grand old iron lady, en over kruispaden waar je vroegere zelf tegenkomt. In 2015 verscheen het album 'Crosspath't. Het is te beluisteren op Spotify en is verkrijgbaar via iTunes etc. In september 2017 kwam de single 'Find My Way' uit. Op dit moment werk ik aan een tweede cd, die in 2018 zal uitkomen.

Muziek

The Iron Lady

Sitting on a Seesaw

The Food is Good

Reviews

Door op 17/10/2018

We zijn zeer te spreken over Dick Pels. Hij was de perfecte toevoeging voor de beurs. Hij kwam zn afspraken na en willen hem zeker aanraden aan andere mensen.

Door op 13/02/2017

Dick Pels is een man met een prachtig verhaal en dat hoor je door in zijn muziek. Zijn eigen nummers hebben de klank van de 60’s en 70’s maar blijven verfrissend door de teksten en performance van Dick. Hij overtuigde iedereen op het Gigstarter café!

Contact

Dick Pels, Akoestisch, Singer-songwriter, Blues soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Dick

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Dick Pels

Dick Pels is een solo-artiest uit Amsterdam. Dick Pels maakt vooral muziek in de genres Akoestisch, Singer-songwriter & Blues. Dick Pels heeft sinds de inschrijving op 14/04/2016 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Dick Pels klinkt als: Neil Young, Paul McCartney, Ray Davies, Eric Clapton, Damien Rice, Bertolf. Het repertoire van Dick Pels bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Dick Pels krijgt 4.5 uit 5 sterren op basis van 2 reviews.

Dick Pels hanteert een richtprijs van €50 - €200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.