Martijn Jungschläger

Indicatie €150 - €250

Stuur een persoonlijk bericht naar Martijn Jungschläger

Check beschikbaarheid
Martijn Jungschläger, Progressieve rock, Progressieve metal band

Derivation is een progressieve rock/metal band uit Delft opgericht in 2014. Bestaand uit vocalist Martijn Jungschläger, gitarist Ben Dijkstra, drummer Rupert Alta, toetsenist Wietse Braam (ex-Annatar) and bassist/grunts Alex van den Heuvel (ex-Annatar).
Invloeden zijn bands als Circus Maximus, Serenity, Evergey en Threshold.

Derivation begon het eerste jaar met een tour van 22 optredens waaronder Het Strandwal Festival in Rijswijk en Het Paard van Troye. Derivation is tweede geworden uit 50 inzendingen in bandwedstrijd Het Geheim van Babylon! Op dit moment is Derivation bezig met het opnemen van een nieuwe EP, bezig met het plannen van tweede helft 2017!

Reviews

Martijn Jungschläger heeft nog geen reviews.

Contact

Martijn Jungschläger, Progressieve rock, Progressieve metal band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Martijn

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Martijn Jungschläger

Martijn Jungschläger is een band uit Delft. Martijn Jungschläger speelt muziek in de genres Progressieve rock & Progressieve metal. Martijn Jungschläger heeft sinds de inschrijving op 17/12/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Martijn Jungschläger klinkt als: Circus Maximus, Evergrey, Threshold, Serenity. Het repertoire van Martijn Jungschläger bestaat uit alleen eigen werk.

Martijn Jungschläger hanteert een richtprijs van €150 - €250 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.