DenzoDrogs

  • DJ   /   Rotterdam
  • #Techno #House
  • Klinkt als sidney charles , anotr , roog , dennis quin , djoko , jamie jones

Indicatie €100

Stuur een persoonlijk bericht naar DenzoDrogs

Check beschikbaarheid
DenzoDrogs, Techno, House dj

Wie zijn wij ?
Wij zijn Denzo en Drogs. Wij bestaan uit 2 jongens Yesin (20) en Didier (19). Wij houden allebei van deejayen en zijn al een anderhalf jaar bezig met het maken en focussen op muziek. Wij hebben een passie voor techno house muziek. We komen allebei uit Rotterdam – oost. Onze manager is Candido ook een goeie vriend van ons. 
Hoe hebben wij elkaar leren kennen en hoe zijn wij begonnen ? 
 Wij hebben elkaar leren kennen van de bassischool ook zaten wij samen in dezelfde voetbal team. Hoe ouder wij werden hoe betere vrienden wij werden. Wij zijn 2 jaar geleden begonnen met het idee om samen te deejayen dit komt doordat Didier zijn vader al in de muziek zat en Didier daar erg gemotiveerd door raakte en zelf ook de muziekwereld in ging. Didier motiveerde natuurlijk Yesin daar in mee en zo zijn wij ons allebei gaan focussen op het maken van muziek. Wij hebben onze motivatie uit filmpjes gehaald van andere deejay's zoals The Martinez brother , Sidney charles en Anotr. 
Hoe hebben wij leren deejayen en wat zijn onze doelen?
Hoe wij hebben leren deejayen komt door de vader van Didier. De vader van Didier kon namelijk zelf al dj draaien ook hebben we naar andere naar andere dj's gekeken hoe hun draaien en filmpjes van youtube gekeken hoe andere dat doen. Onze doel voor later is van onze hobby een baan maken en elke week wel ergens kunnen draaien zoals op grote feesten en festivals.

Muziek

Carl Cox - i want you ( for...

ANOTR Stop The Music

Reviews

Boek DenzoDrogs en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

DenzoDrogs, Techno, House dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - candido

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over DenzoDrogs

DenzoDrogs is een DJ uit Rotterdam. DenzoDrogs draait muziek in de stijlen Techno & House. DenzoDrogs heeft sinds de inschrijving op 25/01/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van DenzoDrogs klinkt als: sidney charles , anotr , roog , dennis quin , djoko , jamie jones. Het repertoire van DenzoDrogs bestaat uit covers en eigen werk.

DenzoDrogs hanteert een richtprijs van €100 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.