Deep White

  • Band   /   Tilburg
  • #Rock
  • Klinkt als Deep Purple/Whitesnake

Indicatie €400 - €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar Deep White

Check beschikbaarheid
Deep White, Rock band

Twee muzikale vrienden; de een die de gitaarriffs van Sykes, Vai en Blackmore niet schuwt, de ander die kan schreeuwen als Gillan en blèren als Coverdale, stonden aan de wieg van deze band. Roland en Frank hadden medio 2009 een gezamenlijk doel, en DeepWhite was geboren.

DeepWhite heeft door de jaren heen nogal wat wisselingen in de bandsamenstelling moeten ondergaan, maar is nu uitgegroeid tot een stabiele zesmansformatie; doorgewinterde rockers die hun sporen hebben verdiend in de Brabantse rockscene, en allemaal hun plek in DeepWhite hebben gevonden.

Ook het repertoire heeft veel verschuivingen doorgemaakt, maar er is de laatste jaren hard gewerkt aan een gebalanceerde mix van klassieke rockhits en een dampende set van Deep Purple en Whitesnake covers.

DeepWhite heeft al een aantal regionale festivals op zijn naam staan, en scoort nu hoge ogen met zijn deelname aan de Benelux editie van The Clash of the Coverbands. Mede dankzij dit avontuur is DeepWhite klaar om de rest van het Nederlandse circuit te veroveren.

Muziek

Compilage Rockclassics /Live

Child in time/Live

Here i go again/Live

Reviews

Boek Deep White en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Deep White, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Frank

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Deep White

Deep White is een band uit Tilburg. Deep White speelt muziek in de genres Rock. Deep White heeft sinds de inschrijving op 20/07/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Deep White klinkt als: Deep Purple/Whitesnake. Het repertoire van Deep White bestaat uit alleen covers.

Deep White hanteert een richtprijs van €400 - €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.