Dear John

  (1)
  • Soloartiest   /   Amsterdam
  • #Folk #Pop #Singer-songwriter
  • Klinkt als Jack Johnson, Jason Mraz, John Mayer
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €235 - €365

Stuur een persoonlijk bericht naar Dear John

Check beschikbaarheid
Dear John, Folk, Pop, Singer-songwriter soloartist

Dear John is een akoestisch duo met relaxte indie folkpopmuziek. Het tweetal bestaat uit Dirk-Jan ‘DJ’ Smit en Ruud Bos. Geïnspireerd door surfer-dude Jack Johnson, Jason Mraz en John Mayer maakt Dear John al meer dan een decennium lang muziek. Deze onderlinge spelvreugde vertaalt zich tijdens live-shows naar een dynamische set met veel positieve energie. Things Will Change is hun eerste duo-release en viert het positief geleefde leven. Dit motto geldt voor al hun songs die de eenvoud van twee akoestische gitaren en DJ's soulvolle stemgeluid als stevige basis hebben. Waar DJ de singer-songwriter is, kleurt Ruud de liedjes in met zijn levendige gitaarspel. Ga mee in de laidback vibes van Dear John en waan je in warmere oorden waar je problemen als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Muziek

Things Will Change

It's You I Hold

Make My Day

Reviews

Door op 08/01/2016

Ik had Dear John geboekt voor een optreden op één van de avonden die wij in de Disco Dolly in Amsterdam hebben gehost. Dear John zing mooi en kan het publiek goed entertainen. Hij speelt niet alleen lekkere muziek voor bij het kampvuur, maar ook als concert om aandachtig naar te luisteren!

Contact

Dear John, Folk, Pop, Singer-songwriter soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Dirk-Jan

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Dear John

Dear John is een solo-artiest uit Amsterdam. Dear John maakt vooral muziek in de genres Folk, Pop & Singer-songwriter. Dear John heeft sinds de inschrijving op 24/04/2014 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Dear John klinkt als: Jack Johnson, Jason Mraz, John Mayer. Het repertoire van Dear John bestaat uit alleen eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Dear John krijgt 4.0 uit 5 sterren op basis van één review.

Dear John hanteert een richtprijs van €235 - €365 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.