Dear John

  (1)

Indicatie €100

Stuur een persoonlijk bericht naar Dear John

Check beschikbaarheid
Dear John, Pop, Country, Singer-songwriter soloartist

Dear John is het muzikale alter ego van Dirk-Jan Smit uit Amsterdam. Pas op zijn 21e ontdekt hij door twee vrienden zijn muzikale talenten. Eind 2013 schopt hij het tot de halve finale van de Grote Prijs van Nederland. Kort hierna brengt hij in eigen beheer zijn debuut EP 'When the Morning Comes' uit. Dear John schrijft catchy pop en akoestische rock, liedjes die gaan over hoop, reizen, zorgeloosheid, liefde en de vibe van het goede leven.

Muziek

It's You I Hold

Make My Day

Feels Like Home

Reviews

Door op 08/01/2016

Ik had Dear John geboekt voor een optreden op één van de avonden die wij in de Disco Dolly in Amsterdam hebben gehost. Dear John zing mooi en kan het publiek goed entertainen. Hij speelt niet alleen lekkere muziek voor bij het kampvuur, maar ook als concert om aandachtig naar te luisteren!

Contact

Dear John, Pop, Country, Singer-songwriter soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Dirk-Jan

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Dear John

Dear John is een solo-artiest uit Amsterdam. Dear John maakt vooral muziek in de genres Country, Pop & Singer-songwriter. Dear John heeft sinds de inschrijving op 24/04/2014 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Dear John klinkt als: Jason Mraz, Jack Johnson & Amos Lee. Het repertoire van Dear John bestaat uit alleen eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Dear John krijgt 4.0 uit 5 sterren op basis van één review.

Dear John hanteert een richtprijs van €100 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.