De Pintermannen

Indicatie €795 - €995

Stuur een persoonlijk bericht naar De Pintermannen

Check beschikbaarheid
De Pintermannen, Volksmuziek, Entertainment, Levenslied ensemble

De Pintermannen worden gevormd door Berrie, Sander & Douwe. Sinds 2016 vormen zij De Pintermannen, wat als een grapje begon is nu behoorlijk serieus geworden. Na Ik geef een rondje, iedereen doet 't komen zij ook in 2018 met een nieuwe carnavalshit! Deze 3 jongens hebben alle 3 al aardig wat ervaring in het feestcircuit! Sander & Douwe als DJ & Berrie als entertainer! Toen zij deze krachten bundelden onstond, De Pintermannen!

Een optreden van De Pintermannen, is 100% feest en entertainment! Confetti, vlaggetjes, Polonaise en hun grote dosis met humor en interactie maakt De Pintermannen wie zij zijn. Springen, Polonaise lopen, meezingen? Niets is te gek bij De Pintermannen. Dus train je arm spieren, span je stembanden, en zet je knieën in de juiste richting wan het is tijd om te feesten!

De Pintermannen!

Muziek

De Pintermannen - Ik geef e...

De Pintermannen - Iedereen ...

Polonaise

Foto's

Reviews

Boek De Pintermannen en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

De Pintermannen, Volksmuziek, Entertainment, Levenslied ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Douwe

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over De Pintermannen

De Pintermannen is een ensemble uit Dedemsvaart. De Pintermannen speelt muziek in de stijlen Volksmuziek, Entertainment & Levenslied. De Pintermannen heeft sinds de inschrijving op 10/10/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van De Pintermannen klinkt als: Lawineboys, Feestteam, Ronnie Ruysdael. Het repertoire van De Pintermannen bestaat uit covers en eigen werk.

De Pintermannen hanteert een richtprijs van €795 - €995 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.