DB'Tje

Indicatie €90

Stuur een persoonlijk bericht naar DB'Tje

Check beschikbaarheid
DB'Tje, Electronic, Hardstyle dj

Ik ben dus Dominick Brouwer, artiestennaam DB'Tje. Ik ben 14 jaar, geboren in Enschede en op school zit in 3e klas Atheneum. Ik maakte mijn eerste track 3 jaar geleden, dat was toen ook meteen de enigste. 3 jaar later (dit jaar dus) kreeg ik ineens weer interesse in muziek, vooral dankzij mijn vader, die zelf muzikant, zanger en gitarist is. Ik maak mijn muziek via FL Studio en finishing touches via Virtual DJ. Ik vind het bijzonder dat er weinig 14-Jarige Dj's zijn. Meestal zijn het volwassenen en ik vind dat tieners ook de kans moeten krijgen om op festivals te spelen. Ik maak verschillende genres. Hardcore,hardstyle,EDM,Trap,Future Bass, house en noem het allemaal maar op.

Muziek

DB'Tje - Force

DB'tje - I'm Sorry Earth

DB'Tje - LSD

Reviews

Boek DB'Tje en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

DB'Tje, Electronic, Hardstyle dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Dominick

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over DB'Tje

DB'Tje is een DJ uit Enschede. DB'Tje draait muziek in de stijlen Electronic & Hardstyle. DB'Tje heeft sinds de inschrijving op 12/10/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van DB'Tje klinkt als: Niemand, ik maak zelf unieke muziek.. Het repertoire van DB'Tje bestaat uit covers en eigen werk.

DB'Tje hanteert een richtprijs van €90 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.