Daisy

  • Soloartiest   /   De Wijk
  • #Pop #Folk #Jazz
  • Klinkt als James Taylor, Norah Jones, Lucy Rose

Indicatie €100 - €350

Stuur een persoonlijk bericht naar Daisy

Check beschikbaarheid
Daisy, Pop, Folk, Jazz soloartist

Daisy is een 17 jarige singer – songwriter uit De Wijk. Ze schrijft vooral pop en folk achtige muziek en begeleid zichzelf op de piano en gitaar. Op 15e jarige leeftijd begon ze met eigen liedjes te schrijven: ’’ik wilde in plaats van andermans verhaaltjes mijn eigen verhaaltjes vertellen’’. Met één van haar eerste liedjes genaamd ‘’Wait’’ deed ze mee aan Giels Talentenjacht. Roel van Velzen had haar uitgekozen voor de top 100 van Giels Talentenjacht. Mede daardoor mocht ze optreden op de Dutch Youtube Gathering in 2016. Het afgelopen jaar heeft Daisy meegedaan aan Kunstbende Drenthe en stond ze in de finale! Ook won ze Popsport Drenthe en is ze was ze door naar de landelijke Popsport. Daisy wordt onder andere geispireerd door James Taylor, Norah Jones en Lucy Rose.

Muziek

Little Words

Someone To Love

A Little Time

Reviews

Boek Daisy en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Daisy, Pop, Folk, Jazz soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Madelief

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Daisy

Daisy is een solo-artiest uit De Wijk. Daisy maakt vooral muziek in de genres Pop, Folk & Jazz. Daisy heeft sinds de inschrijving op 30/11/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Daisy klinkt als: James Taylor, Norah Jones, Lucy Rose. Het repertoire van Daisy bestaat uit covers en eigen werk.

Daisy hanteert een richtprijs van €100 - €350 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.