DaFunQ!

  • Band   /   's-Hertogenbosch
  • #Pop #Soul #Disco
  • Klinkt als Bruno Mars, Beyonce, Michael Jackson, Paloma Faith, Jess Glynn, Earth, Wind & Fire, Tina Turner, Sting, Pharrel, Fleur East

Indicatie €1695 - €1995

Stuur een persoonlijk bericht naar DaFunQ!

Check beschikbaarheid
DaFunQ!, Pop, Soul, Disco band

DaFunQ! speelt een ideale mix de beste hedendaagse Top40 en Dance hits aangevuld met de bekendste Pop, Soul en Disco Classics!!
Groovende drums, pompende bas, funky gitaarslagjes, vette toetsen, strakke blazers en 2 oog- en oorstrelende zangeressen zorgen voor een onvergetelijke muzikale ervaring.
DaFunQ! is de ideale band voor feesten, bruiloften, bedrijfsfeesten, festivals of andere evenementen waarbij behoefte is aan een spetterende live act. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een knallende avond.
DaFunQ! heeft maar een doel: Compleet uit je dak!

Muziek

Treasure

Locked Out In Heaven

I'm Every Woman

Reviews

Boek DaFunQ! en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

DaFunQ!, Pop, Soul, Disco band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ruud

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over DaFunQ!

DaFunQ! is een band uit 's-Hertogenbosch. DaFunQ! speelt muziek in de genres Disco, Pop & Soul. DaFunQ! heeft sinds de inschrijving op 02/05/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van DaFunQ! klinkt als: Bruno Mars, Beyonce, Michael Jackson, Paloma Faith, Jess Glynn, Earth, Wind & Fire, Tina Turner, Sting, Pharrel, Fleur East. Het repertoire van DaFunQ! bestaat uit alleen covers.

DaFunQ! hanteert een richtprijs van €1695 - €1995 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.