D-Sign

  • Band   /   Haarlem
  • #Coverband #Allround #Pop
  • Klinkt als Bruno Mars, Justin Timberlake, Katy Perry, Robin Thicke, Top 40, Dance Classics

Indicatie €2995

Stuur een persoonlijk bericht naar D-Sign

Check beschikbaarheid
D-Sign, Coverband, Allround, Pop band

D-SIGN spettert van het podium wanneer deze coverband uw avond tot een onvergetelijk feest maakt. Van feesttent, naar bruiloft en van kroeg of discotheek naar bedrijfsfeest.

De naam zegt veel over deze top 40/100 coverband. D-SIGN is vernieuwend, eigentijds en vooruitstrevend. Dat is ook terug te zien tijdens hun optredens. Dat de muzikanten jong zijn is in dit geval een groot voordeel. Levenslust en speelplezier doet niet onder voor de kwaliteit van de muziek. Bij ieder optreden staat de band vol passie op het podium en dat stralen ze dan ook uit.

Met een knipoog naar het oudere repertoire, spelen deze ervaren musici vooral nieuwe muziek. De huidige top 40 lijsten worden goed bijgehouden, zodat hun repertoirelijst steeds up to date blijft. Vooral het jonge uitgaanspubliek zal zich de hele avond vermaken bij een show van D-SIGN. Hiermee onderscheidt D-SIGN zich van de standaard top 100 coverband. Professionaliteit staat garant voor kwaliteit.

Deze enthousiaste vijfman formatie zet in samenwerking met een professioneel licht- en geluidsbedrijf een avondvullende show neer, waarbij niemand stil kan blijven staan. Interactie met het publiek is dan ook niet weg te denken uit de show!

Muziek

D-Sign - LIVE - Runnaway

D-Sign - LIVE - 24K Magic

D-Sign - LIVE - Shape of You

Reviews

D-Sign heeft nog geen reviews.

Contact

D-Sign, Coverband, Allround, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ewout

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over D-Sign

D-Sign is een band uit Haarlem. D-Sign speelt muziek in de genres Coverband, Allround & Pop. D-Sign heeft sinds de inschrijving op 20/02/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van D-Sign klinkt als: Bruno Mars, Justin Timberlake, Katy Perry, Robin Thicke, Top 40, Dance Classics. Het repertoire van D-Sign bestaat uit alleen covers.

D-Sign hanteert een richtprijs van €2995 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.