Cover Up

  • Band   /   Amsterdam
  • #Pop #Rock #Coverband
  • Klinkt als Gelikte gitaren, diepe bas, opzwepende drums en twee onvergetelijke zangeressen

Indicatie €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar Cover Up

Check beschikbaarheid
Cover Up, Pop, Rock, Coverband band

Hard, strak en dansbaar. Dat is het motto waar Cover Up keer op keer het podium mee bestijgt. Deze muzikanten zijn gewend om het middelpunt van het feestje te zijn en dat merk je!

Het zijn de favoriete pop- en rockhits uit de jaren tachtig tot nu die de toegankelijke setlist bepalen. Het zestal gaat vooral lekker op Lenny Kravitz. Always On The Run, Are You Gonna Go My Way en andere parels uit het oeuvre van deze rockgod komen natuurlijk langs. Maar denk ook aan de tijdloze muziek van Guns N’ Roses, Kings Of Leon en Maroon 5. De twee zangeressen Anouk Leijenaar en Romy Laarhoven schitteren met hun zoetgevooisde stemmen steevast in de spotlights. Drummer Paul de Hoop en bassist Diederik Verzijl houden het ritme strak, en gitaristen Luuk Gerrits en Jeroen van Geel zorgen voor een volle, groovy sound. Bij een optreden van Cover Up zal je stem het vroeg of laat wel een beetje begeven, maar dat is het zeker waard!

Muziek

Like The Way I Do

Love Rears Its Ugly Head

Are You Gonna Go My Way

Reviews

Boek Cover Up en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Cover Up, Pop, Rock, Coverband band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Paul

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Cover Up

Cover Up is een band uit Amsterdam. Cover Up speelt muziek in de genres Pop, Rock & Coverband. Cover Up heeft sinds de inschrijving op 23/02/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Cover Up klinkt als: Gelikte gitaren, diepe bas, opzwepende drums en twee onvergetelijke zangeressen. Het repertoire van Cover Up bestaat uit alleen covers.

Cover Up hanteert een richtprijs van €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.