Copy-cat

  (26)
  • Band   /   Breda/Middelburg /Rotterdam
  • #Pop #Entertainment #Coverband
  • Klinkt als top 40 top100 Heineken band Amstel band Bruno Mars Kensington Bløf Robie Wiliams U2 James Brown
  • 67 geverifieerde boekingen

Indicatie €1300 - €1800

Stuur een persoonlijk bericht naar Copy-cat

Check beschikbaarheid
Copy-cat, Pop, Entertainment, Coverband band

Copycat is een hedendaagse cover band met top muzikanten uit de Nederlandse pop sene. Copycat is een entertainment beleving waar je geen genoeg van krijgt,ook veel gespeeld als Amstel band en Heineken band.
Werk samen met Blof Ellen ten Damme en nog velen andere.

Muziek

Sexy als ik Dans

Great balls of fire

Rain On Me

Reviews

Door op 10/12/2018

Wij zijn Copy-cat super dankbaar voor het geweldige optreden tijdens ons bruiloft feest. Iedereen heeft de hele avond, gedanst, gesprongen gezongen. Het contact met Robert vooraf verliep uiterst prettig. En ook tijdens het feest was het contact erg prettig. Zoals vooraf besproken , maakten zij er echt een feestje van!

Door op 24/10/2018

Een van BarBiertje’s meest favoriete bands is toch wel Copycat. Een band met een naam die alom bekend is. Ze hebben al talloze optredens gegeven in BarBiertje en elk waren ze een compleet geslaagd feest! Copycat kan namelijk alles wel spelen!

Door op 23/10/2018

Copy cat is een professionele, allround band met een eigen sound. Er wordt niet zomaar een repertoire "afgedraaid" maar de band past zich iedere keer weer met vol enthousiasme aan aan het publiek. De stem van Robert en de tunes van de band zorgen ieder optreden weer voor kippenvel en een waar feest!

Contact

Copy-cat, Pop, Entertainment, Coverband band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Robert

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Copy-cat

Copy-cat is een band uit Breda/Middelburg /Rotterdam . Copy-cat speelt muziek in de genres Pop, Entertainment & Coverband. Copy-cat heeft sinds de inschrijving op 10/08/2015 in totaal 67 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Copy-cat klinkt als: top 40 top100 Heineken band Amstel band Bruno Mars Kensington Bløf Robie Wiliams U2 James Brown. Het repertoire van Copy-cat bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Copy-cat krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 26 reviews.

Copy-cat hanteert een richtprijs van €1300 - €1800 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.