Conserve Allstars

  (3)
  • Band   /   Haarlem
  • #Soul #Pop #Funk
  • Klinkt als Michael Jackson, Earth Wind & Fire, Chaka Khan, Justin Timberlake, Marvin Gaye, Bruno Mars
  • 6 geverifieerde boekingen

Indicatie €1795 - €2295

Stuur een persoonlijk bericht naar Conserve Allstars

Check beschikbaarheid
Conserve Allstars, Soul, Pop, Funk band

Wij zijn Conserve Allstars.

Conserve Allstars staat voor het 'conserveren' van goede muziek waarbij creativiteit en plezier voorop staat, zonder belemmeringen of toeters en bellen. Een optreden van hoge kwaliteit waarbij ruimte is voor spontaniteit. Zo krijgen wij de mogelijkheid om een goede sfeer te kunnen creëren met het publiek. Muziek waar je blij van wordt, dát vinden we belangrijk.

Conserve Allstars is een jonge frisse band met een uniek repertoire waarbij we de nummers graag in een eigen jasje steken en muzikaliteit en plezier voorop stellen. Dat maakt Conserve Allstars anders dan andere coverbands. Classics in de stijl van Soul, Funk en Pop komen voorbij.
Van Michael Jackson's 'Off the wall' uit de 70's naar 'Show me love' uit de 90's tot hits van nu.

De band is in Haarlem is opgericht en bestaat uit 5 professionele muzikanten die werkzaam zijn in de huidige muziekindustrie. Deze muzikanten leerden elkaar kennen op het Conservatorium van Haarlem. Nu, ruim 8 jaar later, zorgt de ontspannen maar professionele manier van optreden ervoor dat elke gelegenheid een feestje wordt.

Conserve Allstars speelt tijdens feestavonden van bruiloften, jubileums, borrels of andere (bedrijfs)feesten. Daarbij spelen we op aanvraag ook verzoeknummers bij speciale gelegenheden om elk optreden zo persoonlijk mogelijk te maken.

Onze muzikanten zijn in het bezit van eigen apparatuur en versterkers.
Wij hebben een professioneel PA geluidssysteem die in de prijs inbegrepen zit, daarnaast zijn in overleg ook uitgebreidere geluidsopties mogelijk voor grotere locaties.

Onze prijzen zijn INCLUSIEF kosten voor het reizen, 9% BTW, en inclusief ons geluidssysteem tot ongeveer 150 man (afhankelijk van de ruimte).

* Als een bandlid om een bepaalde reden niet kan komen optreden zorgen wij altijd voor een professionele vervanger waarop de band ingespeeld is waardoor het optreden altijd gegarandeerd is.

Onze muzikanten zijn in het bezit van eigen apparatuur en versterkers.
Wij hebben een PA geluidssysteem die in de prijs inbegrepen zit, daarnaast zijn in overleg ook uitgebreidere geluidsopties mogelijk voor grotere locaties.

Wij spelen vanaf 2 sets en kunnen totaal 4 sets muziek vullen. (Éen set duurt 45 minuten, afgewisseld met een korte pauze).

2 sets €1795
3 sets €1995
4 sets €2295

CONSERVE ACOUSTIC
Conserve Allstars is naast de volledige band ook in een kleinere bezetting te boeken. Denk hierbij aan een intieme setting zoals een ceremonie voor een bruiloft, als muzikale omlijsting tijdens een borrel of bijvoorbeeld tijdens een zondagdiner in een restaurant.

Ga voor meer informatie naar onze andere Gigstarter pagina: Conserve Acoustic.

Muziek

Allstars Acoustic - P.Y.T b...

Allstars Acoustic - Don't m...

Allstars Acoustic - Treasur...

Reviews

Door op 02/09/2018

Top band!

Door op 17/10/2017

Esmee Peters en haar band hebben gespeeld tijdens mijn benefietfeest in San Blas in Bloemendaal aan Zee. Een aanrader! Vanaf de eerste noot, stonden er mensen op de dansvloer en dat bleef de hele avond zo. Dat zegt genoeg over de band die vol enthousiasme stond te spelen en zelfs nog een extra nummer weggaf aan het eind. Overigens is het te merken dat de bandleden en zangeres een conservatorium achtergrond hebben. Je haalt echt kwaliteit in huis!

In de voorbereidingen voor het feest, heb ik met Esmee Peters een aantal keren contact gehad via de telefoon of mail. Dat verliep altijd heel prettig.

Dus... op zoek naar een enthousiaste band die kwalitatief goede muziek aflevert, die ervoor zorgt dat je de hele avond staat te swingen? Boek dan deze band Conserve Allstars!

Door op 24/05/2017

Wij zochten door het uitvallen van een band op zeer korte termijn een andere band. Gigstarter werkt super...
Esmee van Conserve Allstars reageerde meteen en voelde goed aan wat wij wilden.
De band was supergoed. We kregen van veel mensen te horen dat ze erg genoten van het enthousiasme waarmee gespeeld werd. De muziek paste goed bij het publiek.
Kortom aanrader...

Contact

Conserve Allstars, Soul, Pop, Funk band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Esmee

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Conserve Allstars

Conserve Allstars is een band uit Haarlem. Conserve Allstars speelt muziek in de genres Soul, Pop & Funk. Conserve Allstars heeft sinds de inschrijving op 09/02/2017 in totaal 6 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Conserve Allstars klinkt als: Michael Jackson, Earth Wind & Fire, Chaka Khan, Justin Timberlake, Marvin Gaye, Bruno Mars. Het repertoire van Conserve Allstars bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Conserve Allstars krijgt 4.7 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

Conserve Allstars hanteert een richtprijs van €1795 - €2295 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.