COCO COLLECTIEF

Indicatie €1800 - €2600

Stuur een persoonlijk bericht naar COCO COLLECTIEF

Check beschikbaarheid
COCO COLLECTIEF, Romantiek, Modern klassiek, Klassiek ensemble

Het Coco Collectief brengt maatwerk: lied in een nieuw jasje. Avondvullend of korter, de kerstcollectie of de nieuwste selectie, Coco komt met het hele Collectief. Vijf zangeressen en een pianist brengen een frisse kijk op liedrepertoire van klassiek tot morgen. Maatwerk slaat dan zowel op de eigen passende arrangementen als op de flexibiliteit wat betreft repertoire en lengte van het concert....
Het Coco Collectief bestaat uit de sopranen Wendeline van Houten, Nikki Treurniet, Jannelieke Schmidt, Merlijn Runia en Ellen Valkenburg en pianist Maurice Lammerts van Bueren. Het ensemble geeft regelmatig recitals en was diverse malen te horen op Radio 4, waaronder in Spiegelzaal en Opium op 4. Ook waren de Coco's verschillende keren te zien op Brava TV.
Het Coco Collectief zingt voornamelijk eigen arrangementen, die gemaakt worden door Jannelieke Schmidt en Maurice Lammerts van Bueren.

Muziek

Coco Collectief, Da unten i...

Meet the Coco Collectief

Coco Collectief, Op een Kwa...

Reviews

Boek COCO COLLECTIEF en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

COCO COLLECTIEF, Romantiek, Modern klassiek, Klassiek ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jannelieke

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over COCO COLLECTIEF

COCO COLLECTIEF is een ensemble uit Den Haag. COCO COLLECTIEF speelt muziek in de stijlen Klassiek, Modern klassiek & Romantiek. COCO COLLECTIEF heeft sinds de inschrijving op 08/09/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van COCO COLLECTIEF klinkt als: Brahms, Britten, Bolcom,Bizet, Poulenc, Rossini, Röntge, Piazolla. Cage. Het repertoire van COCO COLLECTIEF bestaat uit alleen eigen werk.

COCO COLLECTIEF hanteert een richtprijs van €1800 - €2600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.