Chippin' Blues

  • Band   /   Groningen
  • #Blues #Rock 'n Roll #Pop
  • Klinkt als BB King, Eric Clapton, Stevie Ray Vaughan en Joe Bonnamassa

Indicatie €150 - €750

Stuur een persoonlijk bericht naar Chippin' Blues

Check beschikbaarheid
Chippin' Blues, Blues, Rock 'n Roll, Pop band

Anno 1997, 3 stoere zeemannen, Sytse Wilkens( Bas Zang), Willem Lubberts (lead Gitaar) en Jan Jut ( drums) doen elkaar de belofte dat als ze aan de wal komen dat ze dan samen eens gaan spelen. Nadat een ieder her en der wat rondgezworven heeft, zijn de mannen bij elkaar gekomen op 14 oktober 2000 op een passagiersboot om wat nummertjes te spelen. Dit ter ere van een andere jubilerende band. Het optreden mag legendarisch genoemd al was het maar omdat daarvoor maar 1 keer gerepeteerd was, en daarna knallen met die gig. De boot ging helemaal los! Deze succesformule werd vervolgens het handelsmerk voor de Chippin' Blues band.

Plots was Sytse de bassist behept met gitaar ambities, dus daar was een gat in de bezetting. Jan kende vanuit een eerdere band nog een steady bassist in de vorm van Piet Hijlkema, welke nu de gelederen versterkt Om uiteindelijk de band compleet te maken met een Blues Piano is Jan Paul de Vries erbij gevraagd. Met de komst van de laatste 2 Groningers, is er ook balans in de Fryslan/ Grunn bezetting en daarmee ook het muzikale niveau opgekrikt.

Dat Fryslan en Grunn ook positief kunnen knallen blijkt wel uit de stomende blues en rock die de mannen weten produceren.
Chippin' Blues staat garant voor een feest met stampende drums, jankende gitaarsolo's en bevlogen zang. Het repertoire varieert van blues traditionals tot bluesrock.

" It’s all about the Blues"

Muziek

Cold Shot

Mustang Sally

Why get up

Reviews

Boek Chippin' Blues en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Chippin' Blues, Blues, Rock 'n Roll, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jan Paul

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Chippin' Blues

Chippin' Blues is een band uit Groningen. Chippin' Blues speelt muziek in de genres Blues, Rock 'n Roll & Pop. Chippin' Blues heeft sinds de inschrijving op 31/05/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Chippin' Blues klinkt als: BB King, Eric Clapton, Stevie Ray Vaughan en Joe Bonnamassa. Het repertoire van Chippin' Blues bestaat uit alleen covers.

Chippin' Blues hanteert een richtprijs van €150 - €750 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.