Cherry & The Sugarstuds

  • Band   /   Tilburg
  • #Coverband #Dance #Pop
  • Klinkt als Wil je rock? Liever funk? Ben je een fan van oldschool 90’s dance of houd je van de nieuwste hits? Het is jouw feest, je krijgt wat je wilt. Met ruim vijf jaar ervaring en talloze feesten achter de rug voelt de band het publiek feilloos aan.

Indicatie €1750 - €2500

Stuur een persoonlijk bericht naar Cherry & The Sugarstuds

Check beschikbaarheid
Cherry & The Sugarstuds, Coverband, Dance, Pop band

Dé coverband voor jouw feest.
Wat heb je nodig als je een feest geeft? Een zaal vol dansende mensen natuurlijk! En dat is nou precies wat Cherry & the Sugarstuds voor je regelt.

Wat jij wil!
Wil je rock? Geen probleem. Liever funk? Dan krijg je funk! Misschien ben je een fan van oldschool 90’s dance of ga je juist lekker op de nieuwste hits? Het gaat er om dat het jouw feest is en dat je krijgt wat je wil. Dat is het doel van Cherry & the Sugarstuds. Met ruim vijf jaar ervaring en talloze feesten achter de rug voelt de band het publiek feilloos aan.

Trek je dansschoenen aan
Cherry & the Sugarstuds bestaat uit professionele muzikanten, afgestudeerd aan de Rockacademie. Ze hebben hun sporen op zowel binnen – als buitenlandse podia verdiend en staan garant voor muzikaliteit en entertainment. Spelen kunnen ze als geen ander, als jij nou je dansschoenen aantrekt doet de band de rest. Want Cherry & the Sugarstuds is dé coverband voor jouw feest!

Kom naar een exclusieve kijksessie
Maar wat zegt er meer dan duizend woorden? De ervaring zelf! Meld je aan voor één van de exclusieve kijksessies van Cherry & the Sugarstuds voor een gratis voorproefje. Kijk snel in de agenda op de website wanneer er een kijksessie is en hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn.

Reviews

Boek Cherry & The Sugarstuds en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Cherry & The Sugarstuds, Coverband, Dance, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Frits

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Cherry & The Sugarstuds

Cherry & The Sugarstuds is een band uit Tilburg. Cherry & The Sugarstuds speelt muziek in de genres Coverband, Pop & Dance. Cherry & The Sugarstuds heeft sinds de inschrijving op 24/11/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Cherry & The Sugarstuds klinkt als: Wil je rock? Liever funk? Ben je een fan van oldschool 90’s dance of houd je van de nieuwste hits? Het is jouw feest, je krijgt wat je wilt. Met ruim vijf jaar ervaring en talloze feesten achter de rug voelt de band het publiek feilloos aan.. Het repertoire van Cherry & The Sugarstuds bestaat uit alleen covers.

Cherry & The Sugarstuds hanteert een richtprijs van €1750 - €2500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.