Champagne Crash

  • Band   /   Maastricht
  • #Alternatief #Rock
  • Klinkt als The Hickey Underworld meets PJ Harvey

Indicatie €100

Stuur een persoonlijk bericht naar Champagne Crash

Check beschikbaarheid
Champagne Crash, Alternatief, Rock band

Champagne Crash is een alternatieve rockband met een inmiddels stevige podium-reputatie. Met een zeer eigen geluid, beïnvloed door bands als Millionaire, The Hickey Underworld en PJ Harvey is Champagne Crash niet zomaar in een hokje te plaatsen: “Breekbaar als een glas champagne op de dansvloer. Meeslepend, hypnotiserend en mysterieus. Dát is Champagne Crash” (Zefmagazine.nl).
In 2012 zag Champagne Crash het levenslicht met leden uit Nederland en België en debuteerde in oktober 2012 met een eerste gelijknamige EP ‘Champagne Crash’ die zorgde voor de selectie en uiteindelijke finaleplaats in de bandwedstrijd Nu of Nooit 2013. Dit zorgde voor een vliegende start met optredens op o.a. Festival D-Vers, De Muziekgieterij en de ECI Cultuurfabriek.
De tweede EP ‘Rubicon’ kwam uit in februari 2014 en wordt gekenmerkt door een eigenzinnig geluid. “Champagne Crash bewijst dat je niet precies hoeft te doen wat andere bands doen” aldus een jurylid van Mosterdpop. Het voorjaar van 2014 stond in het teken van de release van een nieuwe EP ‘Rubicon’ met veel optredens in Nederland en België.

Muziek

Bliss

Icarus

Rubicon

Reviews

Boek Champagne Crash en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Champagne Crash, Alternatief, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent -

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Champagne Crash

Champagne Crash is een band uit Maastricht. Champagne Crash speelt muziek in de genres Alternatief & Rock. Champagne Crash heeft sinds de inschrijving op 26/10/2014 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Champagne Crash klinkt als: The Hickey Underworld meets PJ Harvey. Het repertoire van Champagne Crash bestaat uit alleen eigen werk.

Champagne Crash hanteert een richtprijs van €100 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.