Celine Rae & MacNaus

  • Band   /   Uden
  • #Rock #Country #Pop
  • Klinkt als Tweestemmige akoestische pop/rock/country (Denk aan: the Common Linnets, Shawn Mendes, Paramore)

Indicatie €200

Stuur een persoonlijk bericht naar Celine Rae & MacNaus

Check beschikbaarheid
Celine Rae & MacNaus, Rock, Country, Pop band

CELINE RAE & MACNAUS

Celine Rae en MacNaus zijn een akoestisch pop duo van negentien en twintig jaar oud uit Noord-Brabant. Beide spelen gitaar en zingen. Het duo heeft elkaar op de middelbare school leren kennen, en al snel werd het duidelijk dat ze een goede muzikale connectie hadden. In 2012 wonnen zij met hun toenmalige band de Brabantse bandwedstrijd ‘Orion Music Awards’. Sindsdien speelden zij meer samen, en vormden een duo genaamd ‘Celine Rae & MacNaus’. In deze formatie hebben zij o.a. als voorprogramma gestaan van Singer-Songwriter ‘Tim Akkerman’.

Ze schrijven eigen werk en maken YouTube Covers. Hun cover van Demi Lovato’s ‘Confident’ werd al meer dan 11.000 keer bekeken op YouTube. Het duo verzorgd optredens voor verschillende evenementen. Ze hebben op Singer-Songwriter events gespeeld, op braderieën, feestjes en nog veel meer. Ze spelen live eigen werk gemixt met covers van bekende nummers. Van ‘Take Me To Church’ naar ‘Stitches’ naar ‘We Don’t Make The Wind Blow’, Rae en MacNaus hebben meerdere liederen voor verschillende evenementen. Dit duo heeft genoeg materiaal om op elk soort evenement muzikale ondersteuning te bieden.

Celine heeft in 2015 haar debuutsingle ‘He Said’ uitgebracht. Voor de promotietour van deze single hebben Celine en MacNaus op meerdere radiostations gespeeld zoals ‘KX Radio’, ‘Radio 1’ en ‘Radio Veronica’. 'He Said' is te vinden op iTunes, Spotify, the Google Play Store en via haar officiële website www.celinerae.com.

Muziek

Celine Rae - He Said (Origi...

The Common Linnets - We Don...

Camila Cabello - Havana (Co...

Reviews

Celine Rae & MacNaus heeft nog geen reviews.

Contact

Celine Rae & MacNaus, Rock, Country, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Celine

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Celine Rae & MacNaus

Celine Rae & MacNaus is een band uit Uden. Celine Rae & MacNaus speelt muziek in de genres Rock, Country & Pop. Celine Rae & MacNaus heeft sinds de inschrijving op 23/11/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Celine Rae & MacNaus klinkt als: Tweestemmige akoestische pop/rock/country (Denk aan: the Common Linnets, Shawn Mendes, Paramore). Het repertoire van Celine Rae & MacNaus bestaat uit covers en eigen werk.

Celine Rae & MacNaus hanteert een richtprijs van €200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.