Celeste Liberty

Indicatie €100 - €200

Stuur een persoonlijk bericht naar Celeste Liberty

Check beschikbaarheid
Celeste Liberty, Singer-songwriter, Country, Folk soloartist

Ik ben Celeste Liberty, een drie-en-twintig-jarige singer-songwriter uit Papendrecht. Muziek is voor mij een hele fijne uitlaatklep, zoals muziek maken/schrijven dat voor velen is. Ik vind het altijd heel lastig om mijn muziekstijl te omschrijven, dus daarom hou ik het maar bij 'luisterliedjes'. Inspiratie haal ik uit de singer-songwriter-, folk- en country scène. Artiesten die mij erg inspireren zijn o.a. Taylor Swift, Ed Sheeran, Gabriëlle Aplin, Nina Nesbitt, Angus and Julia Stone, maar ook artiesten als Bob Dylan en James Taylor. Podia waar ik heb gestaan en waar ik erg trots op ben zijn o.a. Wantijpop, Big Rivers, Nashville Night, de Theatershow In Volle Bloei van Karin Bloemen en de Open Winter Stage in Tivoli Vredenburg. Vanaf april tot begin juli 2018 ben ik op tour geweest met de schrijver Frank Krake, om zijn nieuwe boek "De Laatste Getuige" (een biografie over Wim Aloserij) door het land te promoten.

Daarnaast ben ik net terug na een halfjaar in Londen te zijn geweest. Hier heb ik gebusked op o.a. Piccadilly Circus, Leicester Square en Oxford Street en heb ik kleine optredens en muzikale samenwerkingen gedaan.

Muziek

Brooklyn

The Hole In My Heart

Magic In The Midnight Air

Reviews

Boek Celeste Liberty en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Celeste Liberty, Singer-songwriter, Country, Folk soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - celeste

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Celeste Liberty

Celeste Liberty is een solo-artiest uit Papendrecht. Celeste Liberty maakt vooral muziek in de genres Singer-songwriter, Country & Folk. Celeste Liberty heeft sinds de inschrijving op 25/07/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Celeste Liberty klinkt als: Taylor Swift. Het repertoire van Celeste Liberty bestaat uit covers en eigen werk.

Celeste Liberty hanteert een richtprijs van €100 - €200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.