Carmen & Carmen

Indicatie €100 - €150

Stuur een persoonlijk bericht naar Carmen & Carmen

Check beschikbaarheid
Carmen & Carmen , Alternatief, Singer-songwriter, Akoestisch band

Wij zijn Carmen & Carmen en zijn in 2014 begonnen met spelen. Gitaar zang en ukelele waarmee wij een heel eigen geluid creëren. Wij zijn de autodidactische muzikanten uit het hoge noorden des Vaderlands. De nadruk ligt op het eigen werk maar we spelen ook covers van Tom Waits, J.J.Cale en van miss Dolly Parton. Wij beschikken over eigen aperatuur, zoals mic + statief, 2 kleines mobile versterkers van 50 watt stereo vermogen voor een krachtig en helder geluid en daarom spelen wij het liefst in kleine gelegenheden zoals tuinfeestjes, expositie, huiskamerconcerten, cafe's, braderie, receptie, festival en uitvaart.

Reviews

Carmen & Carmen heeft nog geen reviews.

Contact

Carmen & Carmen , Alternatief, Singer-songwriter, Akoestisch band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Laura

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Carmen & Carmen

Carmen & Carmen is een band uit Amsterdam . Carmen & Carmen speelt muziek in de genres Alternatief, Singer-songwriter & Akoestisch. Carmen & Carmen heeft sinds de inschrijving op 04/10/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Carmen & Carmen klinkt als: Marianne Faithfull, Eartha Kitt, Sela Sue, Lianne la Haves, Laura Louise Currie. Het repertoire van Carmen & Carmen bestaat uit covers en eigen werk.

Carmen & Carmen hanteert een richtprijs van €100 - €150 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.