carbide rockcoverband

Indicatie €300 - €800

Stuur een persoonlijk bericht naar carbide rockcoverband

Check beschikbaarheid
carbide  rockcoverband, Hard Rock, Heavy metal band

Ergens in november 2016 op een druilerige doordeweekse avond kwamen 4 Friese hardrockers samen , om onder het genot van een potje bier plannen te smeden voor een nieuwe coverband. Er werd een setlist bedacht , er werd een oefenlocatie gezocht , en er moest een naam komen. De oude Friese traditie van carbidschieten heeft alles te maken met vuurwerk , energie en lawaai. Omdat dat wel wat overeenkomt met de muziek die we spelen , werd de bandnaam CARBIDE. Inmiddels hebben de Carbidemembers > Klaas , Jeen , Henk en Lex < al op een aantal podia hun muzikale kunsten vertoond , en dit gaat zeker nog vaker gebeuren als het aan ons ligt. Guns ’n Roses , Metallica , ZZ Top , Whitesnake , AC/DC , Van Halen , Iron Maiden en many more…….ze komen allemaal voorbij.

Dussss zoek je een old skool rockband voor in je cafe , op je motortreffen , op je bruiloft of gewoon ergens in een weiland tussen de koeien…….give us a call!

Muziek

Breaking the law

Radar love

Paranoid

Reviews

Boek carbide rockcoverband en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

carbide  rockcoverband, Hard Rock, Heavy metal band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - klaas

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over carbide rockcoverband

carbide rockcoverband is een band uit Luxwoude. carbide rockcoverband speelt muziek in de genres Hard Rock & Heavy metal. carbide rockcoverband heeft sinds de inschrijving op 09/10/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van carbide rockcoverband klinkt als: Hardrock. Het repertoire van carbide rockcoverband bestaat uit alleen covers.

carbide rockcoverband hanteert een richtprijs van €300 - €800 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.