Capital S

  • Band   /   Delft
  • #Soul #Funk #Disco
  • Klinkt als Stevie Wonder, James Brown, Tower of Power, The Trammps

Indicatie €1800

Stuur een persoonlijk bericht naar Capital S

Check beschikbaarheid
Capital S, Soul, Funk, Disco band

Deze twaalfkoppige Soulformatie maakt niet alleen Scheurende Soul, Fantastisch Frisse Funk en Dansbare Disco maar ook van elk optreden een feestje! De muziek van toen, denk aan Stevie Wonder, Tower of Power of Marvin Gaye, gecombineerd met new age Soul zoals Erykah Badu, wordt vol energie vertolkt door deze groep uitmuntende muziekanten.

Als Medley Coverband voegen zij aan elk nummer een pittig Sausje toe waardoor deze meesterwerken u met zekerheid zullen verbijsteren. Wie komt kijken naar Capital S komt namelijk ook mee dansen, zingen en feesten. Onder de Strakke groove van het viertallig Combo zullen de voetjes hoe dan ook van de vloer gaan. Mocht dat toch niet voldoende zijn, dan zijn er altijd nog twee zangeressen, de zanger en de onmisbare vijfkoppige blazerssectie die de dance moves desnoods een paar keer voor doen, waarna het publiek altijd volgt.

Capital S haalt zijn podiumervaring niet louter uit optredens binnen de grenzen van het koninkrijk der Nederlanden.
De inmiddels jaarlijkse Summertour van Capital S laat ook de Franse vakantiegangers genieten van dit spektakel. Van het koude Bretagne tot aan de zonnige Cote d’Azur is Capital S bekend door zijn enthousiasme. Binnen Nederland is deze band meestal te vinden bij bedrijfs- en studentenfeesten, op bruiloften of in cafe’S.

Muziek

Canned Heat - Jamiroquai (c...

Long Train Running - Doobie...

Funky Nassau - Blues Brothe...

Reviews

Boek Capital S en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Capital S, Soul, Funk, Disco band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Kim

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Capital S

Capital S is een band uit Delft. Capital S speelt muziek in de genres Soul, Funk & Disco. Capital S heeft sinds de inschrijving op 04/04/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Capital S klinkt als: Stevie Wonder, James Brown, Tower of Power, The Trammps. Het repertoire van Capital S bestaat uit alleen covers.

Capital S hanteert een richtprijs van €1800 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.