Bruiloftband Escape

  (4)
  • Band   /   Den Haag
  • #Disco #Entertainment #Coverband
  • Klinkt als Justin Timberlake,Rihanna,Beyonce,Andre Hazes,Jan Smit,Trammps,Bob Marley,UB40,Lionel Richie,Tina Turner,Joe Cocker,Barry White,Michael Bubble,Afrojack,Armin van Buuren
  • 4 geverifieerde boekingen

Indicatie €1050 - €1694

Stuur een persoonlijk bericht naar Bruiloftband Escape

Check beschikbaarheid
Bruiloftband Escape, Disco, Entertainment, Coverband band

Zoekt u een Bruiloftband of Live-muziek voor uw bruiloft, bruiloftsfeest, trouwfeest of huwelijksfeest met een uniek en groot repertoire? Wilt u van uw feest een avond om niet te vergeten maken, verzorgd door een spetterende band met gezellige interactie met het publiek? Dan is Bruiloftband "Escape" de juiste keuze!!

Het repertoire van deze spetterende bruiloftband variëert van de 70's, 80's, 90's, 00's en 10's tot de allernieuwste hits uit de actuele Top 40 van deze week, en natuurlijk is het hollandse "meezing" repertoire ook volop aanwezig.

Het unieke en uitgebreide repertoire maakt Escape de juiste Coverband voor uw bruiloft, huwelijksfeest of bedrijfsfeest. Livemuziek is toch de allerleukste muzikale omlijsting die er bestaat voor uw feest. De formatie Escape bestaat uit 3 bandleden die elk goede solozang en verschillende instrumenten ten gehore kunnen brengen. Door deze afwisseling is het zeer prettig naar deze band te luisteren op het moment dat u niet helemaal los gaat op de dansvloer.
Daarbij is het ook fijn dat Escape door de kleinere bezetting heel flexibel om kan gaan met de beschikbare ruimte op uw feestlokatie. Zowel op een klein feest van 60 man, als op een grote bühne voor een bedrijfsfeest van 500 man kan Escape zijn mannetje staan. Niet iedereen geeft zijn bruiloftsfeest in de Ahoy dus geluid en licht kan direct aangepast worden aan een kleinere ruimte óf juist aan een groter feest.

"De kwaliteit en het geluid van een grote band maar de prijs van een trio, dat is twee vliegen in één klap".

Met bruiloftband Escape, zult u op de dag van uw leven ook het feest van uw leven meemaken

Muziek

Danza Kuduro

Lush Life - Zara Larson

Show me Love - Robin S.

Reviews

Door op 09/01/2020

28 december heeft Coverband Escape onze bruiloft muzikaal versierd. En wat een feest was dat zeg! Het contact voor de bruiloft ging allemaal gemakkelijke en werkelijk niks was teveel.

Op de avond zelf niks anders dan lof! Goed kwaliteit van het geluid en een lekker mix van allerlei nummers, van pop tot rock en rondje Nederlands mocht natuurlijk niet ontbreken😉

Verzoeknummers geen probleem en even zelf zingen?! Ja tuurlijk! Toe werken naar het einde van het feest was ook soepel,niet 1 keer kap boem klaar maar gewoon een paar allerlaatste en echt allerallerlaatse nummers😁 Uiteindelijk moet je toch een keer naar huis...

Na contact ook leuk over en weer en de conclusie?

Coverband Escape gewoon niet denken maar doen voor wat voor feest dan ook!

Door op 11/01/2018

Geweldige band en fantastische mensen! samen met hun opgetreden tijdens onze bruiloft! Dit was helemaal super! Ze weten wel hoe ze een feestje moeten bouwen! elke keer is het weer een feest als we bij ze gaan kijken!

Door op 11/01/2018

Topband.
Wij hadden de aanvraag ingediend voor een openingsnummer. Via mail definitief gekregen dat het nummer mogelijk was.

Hele avond stond dansvloer vol en werd er heerlijk gedanst.
Wat voor genre muziek je ook zoekt bij coverband escape is een hoop mogelijk!!!

Contact

Bruiloftband Escape, Disco, Entertainment, Coverband band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - David

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Bruiloftband Escape

Bruiloftband Escape is een band uit Den Haag. Bruiloftband Escape speelt muziek in de genres Disco, Entertainment & Coverband. Bruiloftband Escape heeft sinds de inschrijving op 01/09/2016 in totaal 4 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Bruiloftband Escape klinkt als: Justin Timberlake,Rihanna,Beyonce,Andre Hazes,Jan Smit,Trammps,Bob Marley,UB40,Lionel Richie,Tina Turner,Joe Cocker,Barry White,Michael Bubble,Afrojack,Armin van Buuren . Het repertoire van Bruiloftband Escape bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Bruiloftband Escape krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 4 reviews.

Bruiloftband Escape hanteert een richtprijs van €1050 - €1694 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.